Si pripravljena na tekočo šminko z vonjem makronov?

Verjetno se tudi tebi kdaj zgodi, da si zaželiš makrona in v mislih odtavaš v neke lepše kraje… Nam se zdi še posebej mamljivo srkanje kave poleg Sene in uživanje v slavnih pariških sladkarijah.

Pri L'Oréal Paris so se potrudili, da bi nam približali mesto luči, zato so razvili kolekcijo tekočih šmink z ekstremno mat učinkom in zapeljivim, poudarjenim vonjem piškotkov makron – znanih sladic Pariza. Res je, mislimo na tiste drobne, mnogim najljubše, raznobarvne, hrustljave kolače z očarljivim okusom.

Si pripravljena na tekočo šminko z vonjem makronov?

Že lahko občutiš čudovit vonj slavne sladkarije na tvojih ustnicah?

Predstavljamo ti tekočo šminko L'Oréal Paris Les Macarons

Poleti se pogosto odločamo za samostojen sijaj za ustnice, saj se bojimo, da bi se nam mat šminke nabirale na ustnicah ali bi pač vse prehitro izgubile svojo barvo. Pozabi na to in se prepusti čarom tekoče, lahke in kremaste šminke Les Macarons, saj te bodo njen vonj, odtenki in ultra mat učinek povsem navdušili, prav tako pa tudi njena obstojnost kar do 16 ur* ter dejstvo, da se ne razmaže in ne lepi.

Si pripravljena na tekočo šminko z vonjem makronov?

Tekoča šminka L'Oréal Paris Les Macarons s fantastičnim vonjem bo to poletje zagotovo postala tvoja nova obsesija. Prav tako kot istoimenski piškotki je tudi ta šminka dostopna v več odtenkih, tako svoje ustnice to poletje lahko olepšaš glede na svoje razpoloženje. Sijajna stvar z odtenki je, da jih lahko kombiniraš in ustvarjaš nove nianse, prav tako kot kuharji pri pripravi makronov, ko kombinirajo sestavine in si izmišljajo nove okuse.

Kako nanesti to tekočo šminko z ultra mat učinkom

Pri nanašanju te šminke bodi pazljiva, da ne preideš prek robu ustnic, posebej, ko uporabljaš močne barve. Najprej jo nanesi na zgornjo ustnico, začni v centru in nadaljuj proti robu, šele nato s pomočjo čopiča namaži še spodnjo ustnico. Ne samo, da je njena barva obstojna skozi ves dan, tvoje ustnice bodo oddajale lep vonj makronov.

Slavne osebnosti so že zaljubljene v tekočo šminko z ultra mat učinkom Les Macarons. Ne morejo se odločiti, kaj jih bolj privlači, zapeljiva vonjava, obstojnost ali neverjeten spekter odtenkov za prav vsako priložnost.

Si pripravljena na tekočo šminko z vonjem makronov?

Mi komaj čakamo, da preizkusimo vse barve te fantastične šminke zapeljivega vonja piškotkov makron, kaj pa ti? Sporoči nam svoje vtise v komentarjih!

*Lastna ocena, 114 žensk

Preberi še: Volume Million Lashes: Legendarna maskara z izboljšano formulo

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Les Macarons 822 Mon Caramel

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Les Macarons 826 Mademoiselle Mango

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Les Macarons 824 Guava Gush

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Les Macarons 832 Strawberry Sauvage

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Les Macarons 828 Framboise Frenzy

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Les Macarons 838 Berry Cherrie

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice, sijaj za ustnice, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Micro-concealing: tehnika ličenja za popolno polt

Eno drži – vloga korektorja v naši lepotni rutini je neprecenljiva! Ima moč, da nas naredi spočite in sveže na pogled, tudi ko nas budilka predrami, š...