Si pripravljena na volumen, ki ruši meje?

Ko zaščitne maske prekrivajo polovice naši obrazov, je maskara najmočnejše makeup orožje, kar se jih lahko najde v vaši toaletni torbici. Najsi bodo vaše trepalnice kratke, dolge, zavihane ali ravne – za vsake se najde najljubša maskara, od katere pričakujemo, da trepalnicam zagotovi neverjeten volumen, peresno lahkotnost in nežnost skozi ves dan. Kaj, če vam povemo, da je vse to mogoče z novo maskaro L’Oréal Paris, za katero so ponorela dekleta s TikTok-a? Spoznajte maskaro Air Volume Mega!

Dizajn, ki ruši meje

L’Oréal Paris nas ponovno preseneča z modernim izdelkom v nevsakdanji rožnati embalaži, ki spominja na balon. Takšen dizajn ni naključje. Steklenička Air Volume Mega je dizajnirana tako, da ohranja svežino formule in preprečuje hitro sušenje maskare. Hkrati sama misel na balon asociira na nekaj lahkotnega – to pa je tudi pravi učinek, k ga trepalnicam ta maskara poklanja – maksimalni volumen brez obtežitve!

Nova tehnologija, nova formula, nova krtačka

Cilj vsake maskare je, da v ospredje pripelje naš pogled in trepalnice naredi dolge ter zavihane. Na žalost pa nekatere maskare zaradi svoje goste formule trepalnice naredijo težke in ubijejo njihov volumen, kar nikakor ne velja za Air Volume Mega. S spojem moderne tehnologije in inovativne formule vam bo ta maskara zagotovila maksimalni volumen, ne da bi trepalnice obtežila. Njena kremna formula je hipoalergena in primerna za občutljive oči.

Si pripravljena na volumen, ki ruši meje?

Posebna krtačka za »vau!« učinek

Mehka krtačka z dvema tipoma vlaken čuva posebno skrivnost. S svojim krajšimi vlakni doseže do vsake trepalnice, daljša vlakna pa ločijo trepalnice med seboj in poskrbijo za enakomeren nanos intenzivne črne formule vse od korenin do vrha. Rezultat? Maksimalni volumen, privzdignjene trepalnice in pogled, ki v trenutku razoroži.

MaskaraAir Volume Mega: ustreza vsakemu tipu trepalnic

Ravne, redke, kratke … Maskara Air Volume ustreza vsakemu tipu trepalnic in zagotavlja mega volumen že s prvim slojem. Nanesite jo z nežnimi potezami od korenin proti vrhu in ne pozabite, da vsak dodatni zamah s krtačko učinek le še poveča.

Nam želiš pokazati, kako je Air Volume videti na tvojih trepalnicah? Na svojem Instagram ali TikTok profilu porabi hastag-a #BareVsAir in #LightAsAir ter se pridruži mnogim ženskam, ki jih je maskara že navdušila!

Preberi še: Odkrij, katera oblika obrvi pristaja prav tebi!

Za ta videz priporočamo

 • L'Oreal Air Volume Mega Mascara

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Unbelieva Brow 103 Warm Blonde

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, nega, oči , trend , dnevni make up , trepalnice, L'Oréal Paris, Air Volume

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Imuniteto kože je mogoče okrepiti s cinkom!

V boju s problematično kožo je izbira skincare izdelkov z ustreznimi sestavinami ključnega pomena. Odkrij, kako cink lahko izboljša imuniteto tvoje ko...