SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

Ona je očarljiva. Sì ženska je svobodna, vesela, strastna in polna življenja. Je pozorna, močna in odprta: njen odgovor življenju, ljubezni in sami sebi je »sì« (ja). Je v središču dogajanja – energična in samozavestna ter se ne boji izraziti svoje ženstvenosti. Ona je današnja ženska, simbol modernih in prvobitnih vrednot.

SÌ-ROSE-SIGNATURE-Eau-de-Parfum

Kaj lahko bolje pričara čarobno ženstvenost in njene številne podobe kot vrtnica? Vsako pomlad predstavljamo posebno izdajo stekleničke SÌ ROSE SIGNATURE v čast senzualni ženstvenosti, ki enostavno žari.

SÌ ROSE SIGNATURE, steklenička vrhunskega dizajna

SÌ-ROSE-SIGNATURE-Eau-de-Parfum

Stekleničko SÌ ROSE SIGNATURE 2017 krasi nežen, svilen trak rožnate barve. Njena oblika spominja na veličastne, diskretno dekoltirane in popolno drapirane haute couture obleke. Njeno črno srce je kot kos nakita in poudarja temni pokrov iz oniksa, ki ga krasijo svetleči se zlati prstani.

SÌ ROSE SIGNATURE, prepoznaven klic k prebujanju čutov

Nespremenjen od prve izdaje 2016, SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum krasita dva absoluta vrtnice, ki cveti skozi  nepričakovano chypre dišavo.

Majska vrtnica, ikona lepote in zaščitni znak dišave SÌ, se pridružuje prvotni čistoči turške vrtnice v senzualni objem. Ta močan in nežen šopek svežine je prežet s svetlobno noto bergamotke in mandarine. Nota frezije se ujema s sočno esenco črnega ribeza Neo Jungle™.

SÌ-ROSE-SIGNATURE-Eau-de-Parfum

Dva absoluta vrtnice v osrčju oblikujeta razkošno in senzualno dišavo. Prozorni venčni lističi so obogateni z noto perunike in žametnim absolutom osmanthusa.

Osnovne dišavne note ambre in esence vanilije Pure Jungle™ se zlijejo z mehkim lesnatim Orcanoxom™, ki je nežno prežet s kančkom pačulija.

Nepopisna eleganca objema in krasi kožo kot svilena tančica.  

SÌ ROSE SIGNATURE je oda vsem podobam ženstvenosti in cvetnim listom vrtnice, ki se prelivajo kot opal.

Več na: Posebna izdaja Night Light: Reci DA.

Povezane teme: parfum, Giorgio Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lancôme je uradno predstavil novi parfum Idôle

V prijetni atmosferi so se na predstavitvi parfuma zbrali gosti iz sveta mode, »influencerji« in prijatelji znamke Lancôme...