Si za rdečo?

Rdeča barva je barva moči, strasti in seveda ljubezni. Vsi odtenki rdeče naj bi vplivali na povečevanje moči, energije in ambicij ter pozitivno vplivali na tvojo sposobnost vodenja. Rdečelaske veljajo za izredno temperamentne, saj v sebi nosijo ognjeni plamen. Rdeča naj bi tudi dvigovala telesno vitalnost in seksualnost. Po nekaterih raziskavah pa naj bi povečevala tudi apetit, zato jo pogosto lahko opazimo v restavracijah.

Simpatična Maja Malner se je v rdeče tone odela za festival.

 

Popping by the @revolve party 🎈💋 #coachella2016 #ootd #revolve

A photo posted by Maja Malnar (@majamalnar) on

 

Iryna Osypenko  prisega na rdeče tulipane ob sladki tortici.

Številne zvezde klasično rdečo šminko rade uporabijo za sočne ustnice. Najbolje je, če jih kombiniraš z naravnim videzom, zadimljenimi očmi ali pa v kombinaciji z obrobljenimi mačjimi očmi. Odločitev je seveda tvoja, bodi pozorna le na pravilen odtenek, saj strokovnjaki ne priporočajo preveč temnih tonov, predvsem se jih izogibaj, če imaš tanke ustnice.

 

Late breakfast.. ☕🍰🌷🍫#breakfast #coffee #cake #tulips #flowers #food

A photo posted by Iryna Osypenko Nemec Official (@iryna_osypenko_nemec) on

 

Že slavni Michelangelo je v svojih umetninah rad upodabljal rdečelaske. Strokovnjaki sicer rdečelaskam priporočajo uporabo zemeljskih tonov za senčila, če pa se počutiš bolj živahno, pa poseži po slivovi, zeleni ali odtenkih sive. Ne pretiravajte z uporabo bronzerjev in ostalih ličil za lica, saj boste že tako ali tako žarele v množici.

Rdečelasa Nina Pušlar je prav zaradi izjemne energije polna življenja.

 

👯 #afnice

A photo posted by Novi Duet - Odhajam Z Vetrom 🎤 (@ninapuslar) on

Povezane teme: zvezde , trend , slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razkrivamo ti meglico za obraz

Na trgu pa se je pojavil prostor za še en izdelek za nego kože, ki preti da prevzame vodstvo med najbolj priljubljenimi – meglica za obraz...