Si želiš trepalnic z mega volumnom: poglej si, kako!

Dekleta smo vprašali, brez katerega izdelka si ne morejo zamisliti ličenja. Njihov odgovor je bil enoglasen – brez pudra, rdečila in korektorja bi šlo, brez maskare in poudarjenega pogleda pa nikakor! Pogled lahko izrazi toliko neizgovorjenih besed in v sebi skriva neskončnost naših čustev, zato ga je nujno treba poudariti na pravi način. Senčila za oči so lahko nepotrebna, s kakovostno maskaro pa je vse drugače, saj ima moč, da povsem spremeni celoten videz, in to v trenutku!

Si želiš nove dimenzije trepalnic? Poglej si, kako!

Maybelline maskara, ki lahko bliskovito spremeni tvoj videz, je prav maskara The Colossal Platinum Black. Če se urejaš za posebej dogodek, ali si zgolj vajena, da si videti lepa in urejena, ne glede na priložnost, je to prava izbira zate, in sicer zato:

Nova dimenzija trepalnic The Colossal Platinum Black maskare

Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskara ima veliko, mehko krtačko in formulo z intenzivnimi črnimi pigmenti in dodatkom platinastih delcev, ki tvoj pogled naredijo še bolj vpadljiv. Poleg tega je krtačka te maskare dizajnirana tako, da zaobjame vsako trepalnico in ji zagotavlja neverjeten volumen, zahvaljujoč formuli, obogateni s kolagenom, pa so trepalnice ločene in podaljšane.

 

Maskara za vsako priložnost - The Colossal Platinum Black

Maskara je dostopna v praktičnem pakiranju in je preprosta za uporabo. Zahvaljujoč črnim pigmentom in formuli z dodatkom platinastih delcev, je za fantastično poudarjen pogled dovolj en sam prehod preko trepalnic in pripravljena si za akcijo. Maskara je obstojna, se ne razmaže in ne ustvarja kepic.

Če želiš svoj pogled še dodatno poudariti, recimo ob posebni priložnosti, je ta maskara zagotovo prava izbira. Poleg zagotavljanja neverjetnega volumna in izrazite barve, platinasti delci na trepalnicah ustvarjajo učinek sijaja, ki je popoln za glamurozno ličenje.

Si želiš nove dimenzije trepalnic? Poglej si, kako!

Tudi ti meniš, da je maskara najpomembnejši izdelek za ličenje? Si že preizkusila maskaro Maybelline New York The Colossal Platinum Black? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Vodič ličenja: Čas je za platinasti New York Look

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: maskara, oči , Maybelline New York , trepalnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nanesemo kompaktni puder: 4 preprosti triki

Vsak puder doprinese k idealnemu ličenju in videzu. Razkrivamo ti, kako nanašamo kompaktni puder in zakaj predstavlja pomemben korak v procesu ličenja...