Sinonim za lepoto tudi na pragu devetega desetletja: Jane Fonda razkriva svoje lepotne skrivnosti

Jane je hollywoodska ikona, ki se lahko pohvali z impresivnimi petimi desetletji bleščeče kariere.

Devetinsedemdesetletna igralka s svojim videzom še naprej žanje ovacije, kjer koli se pojavi, zaradi česar velja za eno od najbolj cenjenih predstavnic svetovno znanega lepotnega podjetja L'Oreal

Sinonim-za-lepoto-tudi-na-pragu-devetega-desetletja-Jane-Fonda-razkriva-svoje-lepotne-skrivnosti-1

Po številnih javnih nastopih, v katerih smo jo imeli priložnost videti na fotografijah z rdečih preprog, slavna Jane Fonda venomer navdušuje javnost s svojim videzom.

Njen mladosten videz in zavidljivo postavo ji lahko zavidajo tudi mnoge mlajše kolegice, in legendarna hollywoodska diva ne skriva, katere trike uporablja, da bi ohranila svojo lepoto in zablestela ob vsaki priložnosti.

- Kakovostno spanje je moje glavno orožje! To je pravzaprav najtežja, vendar istočasno tudi najbolj pomembna stvar! - pravi ponosna predstavnica znamke L’Oreal  in se šali, da je ona »najstarejša svetovna ambasadorka lepote v vsej zgodovini". 

»Iz meni neznanega razloga dober spanec postaja tem večji dosežek, čim starejši si. Vseeno stori vse, kar lahko, da boš dobro spala. Spanje je zelo pomembno, tako da če se ne naspiš ponoči, svojem organizmu obvezno privošči popoldanski dremež. 

Sinonim-za-lepoto-tudi-na-pragu-devetega-desetletja-Jane-Fonda-razkriva-svoje-lepotne-skrivnosti-2

Razen tega je za sijočo in zdravo kožo nujno, da v svoj organizem vneseš dovolj tekočine. Vnašanje zadostnih količin vode bo prispevalo tudi k zdravju tvojih las. In ne pozabi, da to ne velja za gazirano vodo!

Ko gre za nego obraza, slavna igralka pravi, da vsakodnevno nanaša dnevno in nočno kremo L’Oreal Age Perfect Hydra Nutrition , ki sta njeni pomembni zaveznici v boju proti staranju in  koži podarjata hidratacijo in elastičnost ter jo naredita sijočo in svežo. 

Sinonim-za-lepoto-tudi-na-pragu-devetega-desetletja-Jane-Fonda-razkriva-svoje-lepotne-skrivnosti-3

Ob tem Jane navaja telesno aktivnost kot eno od ključnih stvari za večno lepoto. 

- To je zares pomembno, če se želiš starati na zdrav in pravilen način. Čeprav vem, da so mnogi pogosto preveč leni ali zasedeni, da bi redno trenirali, kljub temu priporočam vsem, da dnevno najdejo vsaj malo časa, vsaj 20 minut, da se posvetijo svojem telesu.

Izberi vajo, ki ti najbolj ustreza, in začni! - pravi Fonda, ter doda, da se boš v vsakem primeru počutila veliko bolje in že s tem izboljšala kakovost svojega življenja, ne glede na to, katero vajo boš delala.

Sinonim-za-lepoto-tudi-na-pragu-devetega-desetletja-Jane-Fonda-razkriva-svoje-lepotne-skrivnosti-4

Preberi več: Jane Birkin – ikona hipijevskega sloga

Povezane teme: nega, zvezde , anti-aging

Registrirajte se / Prijavite se