SKIN FITNESS

Nova linija izdelkov za nego kože slavi zmožnosti vašega telesa. Izdelki so formulirani z združitvijo aktivnih sestavin za intenzivno vlaženje, čiščenje in obnavljanje, ki jih koža potrebuje po telovadbi.

Skin fitness, nova linija izdelkov za nego telesa Biotherm, ustvarjena za šport.

VPOGLED

TELO V FORMI. ČUDOVITA KOŽA.

TREBA SE JE POTRUDITI.

Ženska, ki obiskuje telovadnico, bazen ali fitnes, sledi urniku, ki vključuje vsaj dve telovadbi na teden ali tri ure ukvarjanja s športom, je povezana s svojim telesom in kožo.

Ker se intenzivnost telovadbe in dobrega počutja postopno povečuje, to pomeni tudi večjo obremenitev za kožo: redne vroče prhe, naravno trenje in izpostavljenost onesnaževanju ali elementom v primeru telovadbe na odprtem združeno vplivajo na slabljenje kože, ki tako postaja suha in hrapava. 

Vlaženje ne zadostuje koži, ki mora dohajati izboljšano telesno pripravljenost ženske. Koža potrebuje posebno nego, ki bo uravnovesila dodatne potrebe zaradi telovadbe. 

VI TELOVADITE, MI IZPOPOLNJUJEMO

Pri razvoju formulacij izdelkov za nego kože, ki obravnavajo posebne potrebe kože aktivnih žensk v formi, je Biotherm sodeloval s športno strokovnjakinjo dr. Veronique Lebar, športno zdravnico z več kot 20 let strokovnega znanja in izkušenj na področju športne medicine, kozmetologije in prehrane.

Skupaj smo razvili nov biološki vpogled v življenjski slog izzivov kože pri telovadbi. Izdelki Skin Fitness so preizkušeni na ženskah, ki se aktivno ukvarjajo s športom tri ure na teden, koži pa prinašajo intenzivno vlaženje, globlje čiščenje in pomirjajočo obnovo, ki jih koža potrebuje.

#WORK-OUT INSIGHT: GENERACIJA KASNEJŠEGA PRHANJA.

Vpogled: Ko prhanje v telovadnici ne pride v poštev. 

Dejstvo: Čakanje, da prhanje vpliva na kožo.

Znoj, ostanki soli in bakterij se strdijo, zamašijo pore in lahko povzročijo rdečico in draženje.

RESNO POTENJE. RESNO ČIŠČENJE.

S peno za čiščenje in prečiščevanje telesa SKIN FITNESS

FORMULA ZA INTENZIVNO ENERGIZIRANO KOŽO

Luščilne sestavine: Koncentrirana mešanica petih rastlinskih izvlečkov: borovnice, sladkornega trsa, javorjevega sladkorja, pomaranče in limone, bogata s kislinami AHA, lušči odmrle celice na povrhnjici in pusti mehak občutek čiste kože.

+

Energetska sestavina: Izvleček alge spiruline, ki vsebuje veliko koncentracijo osnovnih hranil in beljakovin, ki jih naše telo potrebuje.

NOVO TELO, NOVA KOŽA

Čiščenje prepotene kože postaja zabavnejše in učinkovitejše.

Mehka in lahka pena za gladko, prečiščeno kožo, ki lahko diha. Ne izsušuje kože, kar je pomembno predvsem za aktivne ženske v formi, ki se pogosteje prhajo. Dovolj nežna za vsakodnevno uporabo.

Izdelek ne izsuši kože: 96 % športnic

Izdelek pusti občutek prečiščene in čiste kože: 92 % športnic

Preberi še: Eau relax by Biotherm

Povezane teme: trend , slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

YSL Black Opium: dišava za sodobne ženske

V letošnjem decembru je YSL Black Opium tudi idealno darilo za najbližje, ali pa droben luksuz, ki ga lahko privoščiš sami sebi...