Skin oxygen - nova Biothermova linija izdelkov za razstrupitev

POVEDANO NA KRATKO

BIOTHERMOVA INOVACIJA V LETU 2017: NOVA LINIJA IZDELKOV ZA RAZSTRUPITEV

Linija izdelkov za nego, ki zagotavlja 24-urno zaščito pred »zadušitvijo kože« in vsebuje naravni izvleček klorele, »alge, ki diha«.

Izvleček klorele, na katerem so zasnovane vse formule iz linije Skin Oxygen, z odstranitvijo strupov, ki jim je koža izpostavljena v urbanem okolju, pomaga krepiti njeno naravno zaščito.

Sedem dni za spremembo in ponovno odkrivanje lepote ter sijoče zdravega sijaja čiste kože z zmanjšanimi porami in drugimi nepravilnostmi.

Predstavljamo vam tri ključne inovativne izdelke, ki kožo očistijo in okrepijo:

Skin Oxygen Oxygenating Lotion s kože odstrani nečistoče. Losjon, lahek kot voda, z delovanjem sestavin, ki so 99-odstotno rastlinskega izvora, učinkovito zmanjša zamašene pore.

Skin Oxygen Strengthening Concentrate je antioksidacijski serum, ki pomaga v boju proti poškodbam, ki jih povzroča onesnaženost v urbanem okolju.

Skin Oxygen Cooling Gel okrepi funkcijo zaščitne plasti kože v boju proti onesnaženosti.

Antioksidacijsko sredstvo za odstranitev nečistoč dopolnjujeta linijo Skin Oxygen.

SKIN OXYGEN – ZA RAZSTRUPITEV NEČISTE KOŽE V URBANEM OKOLJU

BIOTHERMOVO STROKOVNO ZNANJE IN IZKUŠNJE

ONESNAŽENOST IN KOŽA

Intervju s Caroline Nègre, direktorico Biothermovega oddelka za znanstvene komunikacije

KAKO ONESNAŽENOST VPLIVA NA KOŽO?

Po 15 letih raziskav načina, na katerega vedno večja raven onesnaženosti vpliva na zdravje kože, smo na vzorcu 3200 sodelujočih žensk, ki živijo v najbolj onesnaženih mestih na svetu, ugotovili, kako vpliva onesnaženost na funkcije in videz kože.

S primerjavo kože žensk, ki živijo v onesnaženih območjih, in kože tistih, ki živijo še v neonesnaženih mestih, smo odkrili šest ključnih načinov, na katere se onesnaženost kaže na koži: povečanje por, bolj mastna koža, hitrejše staranje, več temnih madežev, občutljivost in hrapavost.

KAJ POMENI ZADUŠITEV KOŽE?

Koža je porozna in prepušča onesnežavalce, od katerih se nekateri lahko zadržijo na povrhnjici. Koža je oslabljena, funkcija zaščitne plasti je poškodovana, pore pa zamašene. Izgublja sposobnost boja proti napadom strupov in je dobesedno zadušena.

KAKŠNA JE VLOGA KLORELE V BOJI PROTI ZADUŠITVI?

Klorela je znana kot eden najboljših virov klorofila. Prav zato je dobila ime »alga, ki diha«. S proizvodnjo kisika čisti jezera, ki so njen naravni življenjski prostor. Koži pomaga pri krepitvi zaščitnih funkcij.

FORMULA

BIOTHERMOVA ČUDEŽNA REŠITEV: OKSIGENACIJA ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE NEČISTE KOŽE V URBANIH OKOLJIH

IZVLEČEK KLORELE, »alge, ki diha«

Oddaljena planinska jezera so v številnih delih sveta že stoletja ena od najbolj priljubljenih destinacij za tiste, ki si želijo »napolniti baterije«. Za kožo so takšna planinska jezera globinska oksigenacija.

Mikroalga, ki se skriva v modrih vodah planinskih jezer, ima kot snov, ki čisti, pomembno vlogo že več kot dve milijardi let. Gre za klorelo, vrsto alge, ki ima največ klorofila. Znana je tudi kot »alga, ki diha«, saj s količino kisika, ki ga ustvari, okolje izjemno očisti.

Biotherm je s pomočjo napredne tehnologije uspel sprostiti energijo te čarobne alge in prenesti njene blagodejne lastnosti v novo linijo Skin Oxygen.

Po sedemdnevni uporabi koža ni več videti utrujeno in brez sijaja, nepravilnosti se manj opazijo, presežek sebuma pa izgine.

RUTINA NEGE Z IZDELKI IZ LINIJE SKIN OXYGEN ZA RESNIČNO OBNOVO KOŽE

V vseh fazah rutine nege, od čiščenja in nanosa osvežilnega tonika pa do vlaženja, pomaga koži izvleček klorele, ki je v srcu formule, pri boju proti poškodbam, ki jih povzroča življenje v urbanem okolju.

Prepoznavne in izjemno prijetne teksture so prežete z osvežujočim vonjem, ki uporabo izdelkov iz te linije spremeni v resnični užitek.

OKSIGENACIJSKI LOSJON SKIN OXYGEN

Biothermov Oxygenating Lotion s trenutnim učinkom je nedvomno zvezda nove linije izdelkov. Po čiščenju osvežite obraz s tem lahkotnim in negovalnim losjonom. Odstrani nečistoče in presežek sebuma, poenoti ton kože in ji povrne zdrav sijaj. Po sedemdnevni uporabi bo vaša koža spet dihala in sijala.

Koža je videti čista: 83,9 %

Na koži je manj nečistoč: 85,7 %

Ton kože je videti bolj sijoč: 87,5 %

ZDRAV SIJAJ, ZAŠČITA IN VLAŽENJE

Skin Oxygen Cooling Gel

Vlažilna krema v gelu je hkrati tudi odlična podlaga za ličila, ki okrepi zaščitno funkcijo kože v boju proti škodljivim snovem iz urbanega okolja.

Zagotavlja zaščito pred onesnaženostjo ozračja.

Koža je sijoča, zaščitena in čista ter svobodno diha ves dan.

SKIN OXYGEN JE ODPOREN PROTI URBANI ONESNAŽENOSTI

NEVERJETNO UČINKOVITA RUTINA ČIŠČENJA IN ZAŠČITE KOŽE V MESTNEM OKOLJU.

GLOBINSKO ČIŠČENJE

Skin Oxygen Depolluting Cleanser

Penast gel za globinsko čiščenje kože. Odbije lebdeče delce s premerom, ki je manjši ali enak od 2,5 mikrometra.

Optimalna izbira za globinsko čiščenje kadar koli v dnevu.

LINIJA WATER LOVERS

Skin Oxygen, ki se ponaša z velikim deležem sestavin rastlinskega izvora, je del Biothermove linije Water Lovers. Biotherm je pod istim imenom predstavil tudi kampanjo, usmerjeno na zmanjšanje vodnega odtisa in zaščito oceanov.

– Skin Oxygen Depolluting Cleanser: 95-% biorazgradljivo

– Skin Oxygen Oxygenating Lotion: 99 % sestavin naravnega izvora

– Skin Oxygen Strengthening Concentrate: 84 % sestavin naravnega izvora

– Skin Oxygen cream-gel moisturizer: 85 % sestavin naravnega izvora

Formule ne vsebujejo parabenov in mineralnih olj.

CILJ: DIŠEČ POBEG

Biotherm je želel nadgraditi izkušnjo kože, ki znova diha, pri čemer je navdih za vonj Skin Oxygen črpal iz oddaljenih planinskih jezer, življenjskega prostora alge klorele.

SVEŽE. ZELENO. SODOBNO. LAHKOTNO.

Z željo, da ženske spet poveže z naravo, je Biotherm oblikoval vonj, prežet s svežino in naravnimi notami iz jezerskih globin.

Slap svežine se zlije z lahkotno jasnostjo citrusnih not, belim čajem in esencami cvetov, ki nas neustavljivo spet povežejo z naravo. V kombinaciji z razkošnimi teksturami izdelka za nego Skin Oxygen dišava še dodatno poudari užitek pobega iz mestnega vrveža s potapljanjem v osvežujočo rutino nege.

NANOS

POSEBNA MASAŽA ZA ODSTRANJEVANJE STRUPOV PO RITUALU NEGE Z IZDELKI SKIN OXYGEN (LOSJON + SERUM IN KREMA):

1. S kazalcema najprej preidite vzdolž čeljustnice, da odprete limfne kanale.

2. Palca položite za ušesa in pritisnite akupunkturne točke yingxiang ob korenu nosu. Z drugimi prsti počasi, kot val, drsite prek lic do ličnic, vzdolž vratu do ključnice.

3. Palca položite za ušesa, z drugimi prsti pa počasi, kot val, drsite prek čela, vzdolž vratu do ključnice.

Povezane teme: trend , Yves Saint Laurent, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

»No makeup« ali naravno ličenje v 7 preprostih korakih

Eden od najbolj priljubljenih in priporočljivih načinov poletnega ličenja je tim. no makeup makeup look...