Sky di Gioia Eau de Parfum

Dišeča sled, polna radosti. Dišava ACQUA di Gioia, ki je bila predstavljena leta 2010, je podobna elegantnemu dišečemu izbruhu, posvečenemu naravi in vodi, viru življenja. Nato sta sledili dve novi dišavi, prežeti s čustvi in radostno močjo dveh elementov: AIR di Gioia in SUN di Gioia.

Voda, zrak in sonce ... Trije močni elementi neukrotljive narave so zdaj vtkani v novo edinstveno dišavo – letos se kolekcija širi na neskončni prostor sanj: Sky di Gioia.

Sky di Gioia je očarljiva izkušnja, potopljena v vizijo lepote in dišeče note, ki ustvarjajo občutek spokoja in sreče ... Kot zora, ki nas vedno znova privlači s svojo rožnato svetlobo, ki se preliva nad morjem. To je tudi sporočilo upanja: začetek vsakega dneva prinaša neskončne nove možnosti, vsaka zora pa prinaša kanček optimizma.

Ustvarjalka dišave Marie Salamagne (iz hiše dišav Firmenich) je uporabila preizkušene tehnike za ustvarjanje rosne svežine stolistne vrtnice v srcu dišave Sky di Gioia. Nato ji je dodala iskreč se dvojec vrhnjih sadnih not: sočen in svež liči, ki v skladnem akordu z nežno zeleno hruško navdušuje kot nenaden sončni žarek. Na vrtnico se naslanja žametno razkošje potonike, ki tako razkriva kapljice sveže in rahlo slankaste molekule Transluzone.

Razkošen in voljen konkret stolistne vrtnice je tradicionalno obdelan, da se dodatno poudari njegova subtilnost, nežna in krhka kot cvetni popek. Spodnje note prežema beli mošus Helvétolide, ki poudarja note popka črnega ribeza in lista robide ter ustvarja radostno ženstveno harmonijo.

»Očaran sem nad zoro, nenehnimi spremembami barv in neskončnimi kontrasti svetlobe in senc.« Giorgio Armani

Steklenička dišave Sky di Gioia je okrogla in gladka kot prodnik, navdihnjena pa je z izjemno paleto barv sredozemske zore: nežen bledo rožnat odtenek postopoma prehaja v svetlobo, ki se odraža v steklu. Pokrovček je v nekoliko intenzivnejši rožnati barvi ličija.

Zaščitni obraz linije dišav Gioia je madžarski model Barbara Palvin. Ta Armanijeva ambasadorka od leta 2015 s svojo pojavo krasi vse promocijske kampanje. Portret njenega obraza je izdelan v črno-beli tehniki z zelo subtilnim pridihom rožnate, ki odraža resnično nežnost in zasanjano naravo dišave Sky di Gioia.    

Preberi še: SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

Povezane teme: parfum, toaletna voda , Giorgio Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lancôme La Vie est belle L‘Éclat

LA VIE EST BELLE, francoski izraz (Življenje je lepo)...