So v zgodnjih dvajsetih, pa že služijo milijone: ali poznate te obraze svetovne modne scene?

Getty Images

Gigi Hadid

Rojena je bila leta 1995 v Los Angelesu kot Jelena Noura Hadid. Je ameriški model in TV‑osebnost, pri svojih komaj dvajsetih letih pa je na seznamu najbolje plačanih manekenk v letu 2015. Za njo so številne naslovnice za Vogue, Elle in Harper’s Bazaar, je pa tudi zaščitni obraz znamk Guess in Maybelline New York. Je hčerka poslovneža Mohameda Hadida in nekdanje manekenke Yolande Foster, njena sestra Bella pa se prav tako ukvarja z manekenstvom. Gigi ima na Instagramu skoraj osemkrat več sledilcev, kot ima Slovenija prebivalcev. Celih 15,5 milijona! Njena kariera pa se šele začenja.

Rojena: 23. aprila 1995 v Los Angelesu. Višina: 178 cm

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Cara Delevingne 

Supermodel britanskega porekla. Svetle oči in temne obrvi so njen zaščitni znak, ki je tako prepoznaven, da se zdi, kot da se je skupaj z njo na sceni pojavil tudi trend gostejših, bolj poudarjenih obrvi. Prvič se je na modni brvi pojavila leta 2012 na reviji znamke Burberry na londonskem tednu mode in od takrat naprej njena kariera napreduje z vrtoglavo hitrostjo. Danes ima pogodbe z velikimi modnimi hišami in se pojavlja na številnih revijah. Je nekoliko divja, odkrita biseksualka, njena najboljša prijateljica pa je Kendall Jenner (Estée Lauder), najdrobnejša članica dinastije Kardashianovih. Cari Delevingne na Instagramu sledi 28,6 milijona ljudi, kar samo zase govori o njenem položaju superzvezde.

Rojena: 12. avgusta 1992 v Londonu. Višina: 173 cm

 

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Emily DiDonato

Rojena Newjorčanka, ki se za svoj eksotični videz lahko zahvali svojim italijanskim, irskim in indijanskim koreninam. Njen zaščitni znak so velike modre oči. Pred začetkom manekenske kariere je delala kot hostesa v neki italijanski restavraciji. Zelo je aktivna, teče, kolesari in se rola, poleg tega pa vadi tudi v telovadnici. Povsem razumljivo je, da je zaradi tega postala priljubljen model za kopalke. Pri svojih 22 letih si je že izpolnila veliko željo – kupila si je stanovanje v New Yorku.

24. februarja 1994 v New Yorku. Višina: 178 cm

 

A photo posted by Emily DiDonato (@emilydidonato) on

Kendall Jenner

Najdrobnejši članici dinastije Kardashian na Instagramu sledi cela vojska sledilcev: kar 52,8 milijona! Postala je tudi Victorijin angelček, ocenjujejo pa, da letno zasluži 4 milijone dolarjev. Brez nje in njenih prijateljic Gigi Hadid in Care Delevingne ne mine noben teden mode in povsod pritegujejo pozornost, pa naj se pojavijo v Parizu, New Yorku ali Milanu.

Rojena: 3. novembra 1995 v Los Angelesu. Višina: 179 cm

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Povezane teme: make up , zvezde , slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend sestavina v svetu ličenja in lepote: olje iz semen konoplje

Industrija ličil se nenehno razvija, tako v smislu novih načinov priprave izdelkov, uvajanja novih sestavin, kot kreiranja inovativnih rešitev, ki pos...