Spomladanski trendi za ustnice

Črna je nova rdeča


Ja, ja! Vsaj, ko gre za ličilo in rdečo šminko, ki je klasika med šminkami, sedaj ta naziv prejema  črna barva na ustnicah. Glede na trende, ki jih določajo svetovno znani vizažisti, bo ta pomlad popolnoma drugačna in polna netipičnih detajlov. Temne šminke so vsekakor del vsebine ženskih neseserjev po vsem svetu, a obvezni izdelek vsake dame, ki skrbi za svoj videz, je črna šminka.  Nekatere ženske ne marajo teh barv, medtem ko druge v njih vidijo izziv in priložnost, da osvežijo svojo rutino in pripravljene dočakajo pomlad.

Barve mladosti


Odtenek breskve, svetloroza barva in odtenek maline so tri barve, ki so sestavni del trenda, ki je po vsem svetu znan kot „the colors of the youth“. Pomlad je pravi čas, da izberete nevsiljive barve, ki bodo vašim ustnicam dale polnost, sijaj in razkošen videz. Te „mladostne barve“ gredo skupaj skoraj z vsemi odtenki. Odlično pristajajo vsem tipom kože, v kombinaciji z ustreznimi senčili pa bo vaš videz zagotovo še privlačnejši.

Najboljša kombinacija


Barvica za ustnice in šminka enostavno ne gresta ena brez druge. Medseboj se dopolnjujeta in celotnemu videzu omogočata popoln izgled. Glede na to, da je zadnjih nekaj mesecev popularno izrisovanje ustnic, si to pomlad ne moremo predstavljati brez barvice za ustnice. Izberite barvico, ki je za odtenek temnejša od šminke in si drzno  izrišite ustnice. Barvica in šminka sta popolni kombinaciji za zapeljive ustnice in nepozabne poljube.

Več na: Trendi spomladanske barve

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nazaj v šolo: laki za nohte, ki jih moraš imeti!

Pred tabo je naš izbor najboljših lakov za nohte za šolske dni, razdelili pa smo jih v pet manikirnih stilov za vse modne stile in razpoloženja ...