Spoznaj I-Hua, tajvansko manekenko in prvi azijski zaščitni obraz za Maybelline

Ali so ti med odraščanjem govorili, da si lepa?

Svoj obraz dobro poznam, tako da se mi ne zdi nič posebnega. Še ko mi zdaj fant reče: »Ali veš, kako si lepa?«, se odzovem v slogu: »Oh daj, no, po cele dneve me gledaš in še vedno misliš tako?« Tega res ne razumem. Vem, da nisem videti grozno, vendar pa ne mislim, da sem prelepa, tako kot mi pravijo. (smeh)

Kakšen pritisk si občutila ob prilagajanju na življenje modela?

Odraščala sem v Tainanu na jugu Tajvana, ki ni tako kozmopolitski kot tajvanska prestolnica. Ker prihajam iz majhnega mesta, so se mi nekateri ljudje iz agencije posmehovali in govorili, da so moja oblačila preveč smešna. Ljudi so se smejali tudi moji višini in počutila sem se manjvredno in tako sem celo spuščala ramena, da bi bila videti nižja ... Nikoli nisem nosila čevljev s petami, tudi le nekaj centimetrov visokimi ne.

Nekoč mi je vizažist na snemanju rekel, da se bom morala spremeniti in naučiti oblačiti. Šla sem domov in jokala. Ljudje so pogosto polni kritičnosti in govorijo stvari, ki te zabolijo. Zame je bil to velik pritisk. Toda ne glede na delo, ki ga opravljaš, se moraš naučiti, kako se zaščititi. Tukaj si predvsem zato, da opravljaš svoje delo, zato takšnim stvarem ne smeš dovoliti, da vplivajo nate.

Kateri je tvoj najljubši Maybellinov izdelek?

Še preden sem postala obraz za Maybelline, je bil to Baby Lips. Zdaj obožujem tudi tekočo šminko Vivid Mattes v najtemnejšem odtenku.

 

Povezane teme: make up , zvezde , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Bleščeča ličila za popoln večerni look

Zakaj bi se zadovoljila z že poznanim, če v le nekaj potezah s čopičem lahko pokažeš vso svojo edinstvenost in izstopaš iz povprečja...