Spoznaj super heroje Marvel x Maybelline New York

Pravi čas je, da vsaj za trenutek odletiš v drug svet in se spomniš herojev vesolja Marvel ter njihovih super moči. Prepričali te bodo, da tudi v tem našem svetu lahko poiščeš nepremagljive in neustrašne zaveznike, in to na mestih, kjer najmanj pričakuješ – med super heroji Maybelline New York.

Spoznaj super heroje Marvel x Maybelline New York

Potrebno je le, da si v spomin prikličeš avanture herojev, kot so Črni panter, Spiderman, Iron Man, ali Črna vdova, in ne pozabiš, da se njihova poslanstva prepletajo, saj tako lahko zaobjamejo veliko širšo zgodbo. Kaj ni nenavadno, da tudi pri ličenju lahko prepletaš in kombiniraš več izdelkov ter tako izpopolniš svoj videz in dopolniš svoj stil?

Spoj dveh vesolij

Visoka tehnologija

Visoko tehnologijo naroda Wakande in njegovega zaščitnika Črnega Panterja lahko primerjamo z napredno tehnologijo izdelave izdelkov Maybelline New York, ki sestavljajo omejeno kolekcijo Marvel. Zdi se, da je bilo nekaj vibranija poslanega iz daljnega vesolja, zato so heroji Maybelline New York iz te kolekcije tako drugačni. Prav tako kot kralj T’Challa, zmorejo vse!

Prilagodljivost

Glavna povezava s Spidermanom je poleg močne pajkove mreže zagotovo tudi njegovo fantastično oprijemanje na vsakršne površine. Če malo bolje razmisliš, prav takšne značilnosti želiš odkriti tudi v ličilih, zato nič ne preseneča, da vselej raje izbiramo takšne izdelke, ki so preprosti za uporabo in se zlahka prilagajajo vsem tipom kože.

Spoznaj super heroje Marvel x Maybelline New York

Najboljši med najboljšimi

Prav tako kot Črna vdova, ki od otroštva trenira, da postane bojevnica, so tudi izdelki Maybelline New York postajali vse boljši in boljši ter na koncu dosegli status herojev. Najboljše pri tem je, da ti ni treba biti milijarder kot Tony Stark, da bi si lahko privoščila izdelke, ki so kakovostni, obstojni, večnamenski in inovativni.

Čas je, da vstopiš v vesolje Maybelline New York in odkriješ heroje tega univerzuma.

Spoznaj omejeno kolekcijo Maybelline New York Marvel limitiranu – pokaži svojo super moč!

Korektor Instant Anti Age Eraser

Heroj med korektorji, ki zmore vse, se je uvrstil tudi v to kolekcijo. Prekriva, korigira in konturira. Dostopen je v odtenkih Ivory, Light in Neutralizer. Instant Eraser se prav tako kot Spiderman prilagaja vsem teksturam in tipom kože.

Maskara Colossal

Maskara, ki zagotavlja instant volumen, ti bo zagotovila super močne trepalnice, ki lahko postanejo tudi tvoj zaščitni znak, prav tako kot ga vselej imajo super heroji.

Spoznaj super heroje Marvel x Maybelline New York

Šminka Superstay Matte Ink

Mat tekoča šminka, obstojna tudi do 16 ur*, bo tvoja super moč letošnjega poletja. Najdeš jo lahko v odtenkih Lover, Pioneer in Ruler.

*Samoocena, 114 žensk

Kateri od super herojev Maybelline bo tvoj neustrašni zaveznik pri ličenju? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Poglej si vse kolekciji o Marvel x Maybelline in kje jo lahko poiščeš

Povezane teme: make up , maskara, oči , večerni make up , dnevni make up , korektor, Maybelline New York , Marvel x Maybelline New York, MARVEL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Korektor: najpogostejše napake pri nanašanju in izbiri pravega izdelka

Poglej si, katere napačne poteze s korektorjem počneš tudi sama, in se jim nauči izogniti...