Spoznajte novo Instagram obsesijo – Instaception

Vse se je začelo kot zanimiva ideja. Kmalu pa se je pretvorila v pravi Instagram izziv, ki je bliskovito angažiral ljubitelje ličil in ličenja. Cela vojska »instagram ličenja« je sprejela nadvse zanimiv make up trend: Instaception.

Ideja izvira od vplivnega avstralskega make up »instagramer-ja« z vzdevkom domm.ski, ki je julija objavil svojo fotografijo z zanimivo intervencijo na obrazu, ki pa tedaj najbrž še ni bila poimenovana z nazivom Instaception.

»Že nekaj časa sem v mislih nosil to idejo in morda je nisem izvedel tako, kot bi jo lahko, pa kaj zato …«, je avtor komentiral svojo fotografijo. V manj kot pet mesecih je Instaception postal pravi Instagram make up trend 2018!

Spoznajte novo Instagram obsesijo – Instaception

Kako narediti Instaception fotografijo

Stvar je v tem, da naličimo samo en del obraza, in to tako, da je videti kot Instagram objava – vključno z okvirom! Uokvirjeni del obraza je torej perfektno naličen, preostali del pa je nevtralen ali povsem brez ličil.

Če preostanek obraza ostane povsem naraven, je »pop-out« učinek Instaception fotografije le še bolj poudarjen – to ga je navsezadnje naredilo slavnega.

Da, cel »screenshot«, narisan na obraz, skupaj z »like« in »share« gumboma ter tvojim Insta-imenom. Zraven lahko postaviš tudi komentar, zakaj pa ne?

Instaception predstavlja predvsem dobro zabavo

Neke jasne teme ni, pomembno se je prepustiti domišljiji in veščini lastnih rok. Instacepriton je idealen prostor za make up umetnike, ki jim ličenje pomeni veliko več kot samo olepševanje (in nismo redki, kajne? 😉).

Pojavile so se različne variacije, kot npr. pomnoževanje »postov« na obrazu.

Spoznajte novo Instagram obsesijo – Instaception

Pa tudi Instaception izvedbe, ki obdelujejo in zarisujejo že tudi druge družbene mreže, uporabljajo razne vizualne filtre ipd.

Ko se srečata svet ličil in digitalni svet, so možnost številne. Je interaktivno, izzivalno, navdihujoče in novo – v času, ko se zdi, da je ličenje že povsem odkrita dežela. Verjetno je prav zato ta modni trend tako hitro osvojil mnoge sledilce.

Verjamemo, da se bo kmalu pojavila neka lepotna aplikacija (če se ni že??), ki bo omogočala, da s klikom ali dvema opraviš svojo Instagram Instaception dolžnost, če že nisi tako vešča z ličili. Samo pohiti, dokler nam pozornosti ne prevzame neki novi make up hit!

Preberi še: K lepotni make up – lepota Daljnega vzhoda

Za ta videz priporočamo

  • NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil Milk

    Takojšnje naročilo
  • NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick - Lolita

    Takojšnje naročilo
  • NYX Professional Makeup Illuminating Duo Chromatic Twilight Powder

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , trend , instagram

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij, katera oblika obrvi pristaja prav tebi!

Popolna oblika obrvi še bolj poudari lepoto oči, vendar ne poskušaj povsem spremeniti njihovega naravnega videza...