Tatouage Couture by YSL Beauté

YSL Beauté že desetletja razvija revolucionarna rdečila za ustnice. Tudi letos pripravlja upor, ki se mu ne boste mogli upreti.

Spoznajte novo skupino drznih odtenkov, ki odražajo neusmiljeno stališče. Barve so intenzivne in obstojne, s povečanim mat zaključkom in ravno pravim odmerkom ležernosti. Čeprav so goste kot črnilo, zagotavljajo lahkoten občutek in prečudovit občutek gole kože. Spoznajte TATOUAGE COUTURE: trend tetovaž v kombinaciji z izjemno prestižno formulo – samo za uporniške ustnice.

Pridružite se skupini.

Pridruži se skupini ljubiteljev tetovaž - mat je še vedno v trendu

ysl1

Tetovaže so hkrati simbol pripadnosti in individualnosti. Polne so protislovij – kot ženske. Inovativna formula je še intenzivnejša in je matirana do ekstremnih meja: razkošje barv z občutkom gole kože zahvaljujoč izjemno tankemu sloju visoke koncentracije pigmentov. Od jutra do večera in novega jutra pušča TATOUAGE COUTURE dolgotrajno sled. Nežen poljub poševnega aplikatorja ustnice ovije z dolgo obstojno barvo. Inovativen dizajn omogoča natančno obrobljanje in konturiranje zapeljivih linij ustnic ter nadzor nad gibi kot pri profesionalnih vizažistih.

Odtenki so izpisani s črnilom na novi, zapeljivi steklenički iz motnega stekla. Elegantna, ležerna in izjemno sodobna namiguje na odtenek, ki se skriva v notranjosti. Če hočete ali ne, vam bo zlezla pod kožo.

Vztrajaj pri svojih stališčih - za vsako žensko obstaja popoln odtenek

ysl3

18 odtenkov, 18 stališč – vsak odtenek ima svojo zgodbo.

Bodi drzna in glavna, pokaži, kaj si, in vedno zaupaj svoji intuiciji. Pri tetovaži ni pomembna samo izbira barv, temveč tudi zgodba, ki se skriva za njo.

Št. 1 Rouge Tatouage, št. 2 Blood Orange Pact, št. 3 Rose Ink, št. 5 Rosewood Gang, št. 7 Nu Interdit, št. 8 Black Red Code, št. 9 Grenat No-Rules, št. 10 Carmin Statement; št. 11 Rose Illicite, št. 12 Red Tribe, št. 13 True Orange, št. 15 Violet Conviction, št. 16 Nude Emblem, št. 17 Unconventional Coral, št. 19 Original Fuchsia, št. 20 Pink Squad; št. 22 Corail Anti Mainstream; št. 23 Singular Taupe

Dessin des lèvres - večfunkcionalni lip styler pusti prepoznavno sled

Obrobite ustnice, jih zapolnite z barvo ali poudarite njihovo obliko s prekrivanjem odtenkov ali s pomočjo t. i. strobinga – svinčniki za ustnice se vračajo v velikem slogu.

Trije načini uporabe za večkratni rezultat: nov svinčnik za ustnice DESSIN DES LÈVRES LIP STYLER ovije ustnice s kremno, gladko formulo in zagotavlja šesturno obstojnost barve. Uporabite ga lahko kot svinčnik za natančno obrobljanje, mehko podlago, s katero se zlije katero koli rdečilo za ustnice, ali sodobni osvetljevalec za ustvarjanje različnih odtenkov ali kontur.

Konica svinčnika omogoča natančen nanos in zlitje barv, medtem ko se na drugem delu nahaja gibljiv del, ki omogoča zlivanje in zmehčanje prehodov. Ta sodoben svinčnik z vgrajenim šilčkom je na voljo v desetih odtenkih, ki se skladajo z zvezdami iz kolekcije ROUGE PUR COUTURE.

Pridružite se somišljenikom in brezkompromisno zagovarjajte svoje stališče. YSL še ni zaključil avantgardne revolucije v svetu rdečil za ustnice.

Vstopi v studio za tetoviranje - pusti svoj pečat v svetu

ysl2

Staz Lindes, rock pevka in ambasadorka YSL Beautéa, je glavna zvezda v skupini. Uteleša moč in drzno stališče v iskanju prave identitete v svetu tetovaž. Ponosno jih razkazuje s pogumnim in provokativnim pogledom, ki odraža njeno brezkompromisno stališče in izziva opazovalca.

Model Amilna Estevao je nova članica skupine z enakim drznim stališčem. S tetovažami in kančkom najljubšega odtenka mat rdečila na ustnicah izraža svojo osebnost.

Pridruži se skupini, izrazi svoje stališče, zakorakaj v svet tetovaž. Dovoli, da ti TATOUAGE COUTURE zleze pod kožo.

Preberi še: Maskara vinyl couture by YSL

Povezane teme: Yves Saint Laurent, Giorgio Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Si že slišala za makeup trend »sirenine solze«?

Priznati moramo, da je ta trend prava osvežitev svetovne scene ličenja, nekaj, kar smo že dolgo čakali...