Teint Idole Ultra Wear Custom Glow Drops – Kapljice sijaja čisto po vaši meri

Teint Idole Ultra Wear- moč ličil je v vaših rokah

Teint Idole Ultra Wear je zlati standard tekočih podlag zadnjih 20 let: povečuje samozavest žensk in postavlja moč preobrazbe ličil v njihove roke. Ustvarjen je bil kot odgovor na pričakovanja, ki se nenehno spreminjajo, sčasoma pa se je razvil v linijo podlag, ki so popolne za ustvarjanje katerega koli videza v samo nekaj minutah. Njegov cilj? Da bi osebnost vsake ženske prišla do polnega izraza.

Ko je Lancôme leta 2017 na trg postavil Teint Idole Ultra Wear Stick, je premaknil meje s posebno izdajo izjemno sijočih osvetljevalcev v štirih odtenkih, imenovanih Custom Glow Drops. Ti vsestranski izdelki z visoko koncentracijo bisernih pigmentov so ustvarjeni, tako kot preostanek linije Teint Idole Ultra Wear, da bi ženske lahko izrazile prav vse vidike svoje osebnosti. #Makeupismypower

teint idole

Custom Glow Drops – Lancôme Vam omogoča, da zasijete točno tako, kot si želite

Kako boste to dosegle? Na dva načina! Če želite dokaj naraven videz porjavele polti, pomešajte kapljico odtenka Custom Glow Drop s podlago. Za nepozaben učinek kapljico izdelka nanesite neposredno na kožo in ustvarite želen videz ter poudarite in/ali oblikujte konture obraza za eleganten in drzen zaključek. Vsak dan lahko dodajate nove elemente v svojo rutino nanosa podlage.

Moto: zasijte točno tako, kot si želite!                                            

Štirje odtenki, neskončno možnosti

- Za osvetljeno polt in osvežujočo piko na i je prava izbira Champagne Glow! Kapljico zmešajte s podlago, ki jo uporabljate, da dobite naraven, subtilen sijaj, ali pa jo nanesite neposredno na najvišjo točko lične kosti, sredino nosu in lok ustnic za učinek strobinga.

- Za nežno poudarjene konture obraza in lepšo polt s toplim sijajem uporabite odtenek Rose Glow. Kapljico zmešajte s podlago, ki jo uporabljate, da osvežite videz kože in ji podarite zdrav, rožnat sijaj. Če imate temnejšo kožo, lahko Rose Glow uporabljate kot osvetljevalec, da subtilno definirate obrazne linije.

- Za obraz, obsijan s toplimi sončnimi žarki, uporabite Golden Glow, ki daje najboljše rezultate. Pomešajte kapljico s podlago, ki jo uporabljate, da dobite porjavel videz, če imate temnejšo polt ali polt olivne barve, pa ga uporabite kot osvetljevalec – učinek je zagotovljen.

- Za konturiranje obraza in izjemen videz potrebujete Bronze Glow. Ženske s temnejšo kožo ga lahko pomešajo s podlago, ki jo uporabljajo, da posvetlijo polt, tiste s svetlejšo kožo pa ga lahko uporabijo za popolno ustvarjanje subtilnih in prefinjenih kontur.

Preberi še: L’Absolu Rôses, Lancômova umetnost ličenja ustnic z rožnato

 

Povezane teme: tekoči puder , Yves Saint Laurent, Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti, če je tvoja polt izredno svetla

Da bi izkoristili vse navedene prednosti, moramo znati prikriti tudi največje mane svetle polti – bledičnost, podočnjake, tudi na videz utrujena in iz...