Teint Idole Ultra Wear podlaga

Na milijone žensk po vsem svetu izbere Teint Idole Ultra Wear, ker jim zagotavlja svobodo za intenzivno doživetje vsakega trenutka ter samozavesten občutek brez kančka nelagodja. Vrhunska formula, obstojnost in največje možno prekrivanje, ki jih zagotavlja Teint Idole Ultra Wear, izpolnijo vsa pričakovanja žensk in jim poleg tega ponudijo še veliko več. Najpomembneje pa je, da se lahko vsestranski in zelo učinkoviti izdelki iz te linije uporabljajo za hitro in preprosto ustvarjanje videza po meri z brezhibnim rezultatom.

Na veliko zadovoljstvo resničnih ljubiteljic ličil predstavlja Teint Idole Ultra Wear novo »poslastico«: puder v stiku Teint Idole Ultra Wear Stick za hitro spremembo videza ali neopazno popravljanje ličil. To pa še ni vse: z 9 novimi odtenki ponuja paleta pudrov Teint Idole Ultra Wear nabor 18 odtenkov, ki popolnoma ustrezajo vsem odtenkom kože in poudarijo njihovo naravno lepoto.

PREOBRAZBENA MOČ LIČIL

Z novim vsestranskim pudrom v stiku Teint Idole Ultra Wear Stick ponuja linija izdelkov Teint Idole Ultra Wear še več možnosti za ustvarjanje zapomnljivih in čudovitih videzov, ki so popolno prilagojeni vašim potrebam. Zasijte v polnem sijaju!

Teint Idole Ultra Wear Stick, vaš vsakodnevni zaveznik

Puder v stiku nove generacije Teint Idole Ultra Wear Stick poenoti polt in omogoči takojšnje popravljanje ličil ne glede na vsakodnevni hiter ritem.

Ta izjemna formula je na voljo v 10 odtenkih, zagotavlja pa največje možno prekrivanje z neverjetno lahkotnim občutkom. Nanese se preprosto in omogoča odličen nadzor med nanosom za žameten, naravni mat finiš. Na voljo je v praktični embalaži, zato ga lahko vedno vzamete s seboj.

Odkrili vam bomo še enega asa v rokavu: ta vsestranski stik lahko uporabljate tudi kot podlago, za popravljanje ličil, ustvarjanje čudovitega videza ali oblikovanje obraznih linij s tehnikami konturiranja ali osvetljevanja. Vizažisti in oboževalke dekorativne kozmetike bodo navdušeni!

LEPOTNI TRIK – konturiranje s pomočjo pudra v stiku Teint Idole Ultra Wear Stick

Konturiranje. Ta tehnika poudarjanja obraznih linij je postala eden od vodilnih trendov. Zasnovana je na konceptu nanosa svetlejšega odtenka vzdolž nosu, na lok na zgornji ustnici in na vrhove ličnic za osvetlitev obraza in temnejših odtenkov prek zgornjega dela čela, ličnic in čeljustnice za poudarjanje in polepšanje obraznih linij. Teint Idole Ultra Wear Stick je popolna rešitev za konturiranje v vseh situacijah ne glede na to, ali ste doma pred ogledalom ali pa potujete s podzemno železnico. Stik omogoča nanos ustrezne količine izdelka, ki se počasi zlije s kožo in zagotovi popolno polt.

Nasvet: če nanašate temnejše odtenke, se odločite za takšnega, ki je od vaše polti za dva do tri tone temnejši – za drznejši videz.

TEINT IDOLE ULTRA WEAR, REZULTAT EDINSTVENEGA PROJEKTA

Devetindevetdeset odstotkov žensk, ki so ga preizkusile, je izjavilo, da so zahvaljujoč tekočemu pudru Teint Idole Ultra Wear odkrile odtenek, ki natanko ustreza njihovi* barvi kože – in to ne po naključju.

L’Oréalov laboratorij Women of Color že od leta 2007 izboljšuje formule ličil za vse ženske ne glede na barvo njihove kože. Strokovnjaki so med projektom opravili meritve na 20.000 ženskah iz 57 držav. Njihov trud postane še pomembnejši, če se spomnimo, da se po besedah vodje laboratorija Balande Atis »vsak dan rodijo otroci z novo barvo kože«. Raziskave so privedle do odkritja novega odtenka, vijoličastega, ki omogoča ustvarjanje izjemno natančne formule tudi za najtemnejše tone kože. To je dejansko odtenek, ki natančno odraža specifične lastnosti temne kože in določa globino odtenka, ki ni črn (v formulah pudrov se običajno uporabljajo trije pigmenti – rdeč, rumen in črn). To odkritje predstavlja ogromen korak naprej, saj izdelki za temno kožo do zdaj niso odražali njene naravne barve, temveč so jo naredili »sprano« s primesjo sivkaste ali pomarančne – tako zelo daleč od dejanskega stanja.

Formulam pudra je dodan nov pigment – ultramarin modra. Ta barva v kombinaciji z rdečo omogoča ustvarjanje celotnega spektra bogatih, intenzivnih in živo sijočih temnih odtenkov za popoln videz, optimalno prekrivanje in povsem naraven finiš. Zahvaljujoč temu pigmentu lahko ženske s temnejšo barvo kože končno izberejo ustrezen odtenek, ki poudari in odraža naravno lepoto njihove kože.

2 AMBASADORKI IN 40 IZJEMNIH ŽENSK

Taylor Hill in Lupita Nyong’o, ambasadorki blagovne znamke Lancôme, sta del nove, daleč najbolj zapomnljive kampanje za Teint Idole Ultra Wear. Utelešata lepoto, ki izžareva samozavest, občutek ponosa in zadovoljstva s samo seboj.

Poiščite svoj odtenek. Poiščite svoj vir moči!

To pa še ni vse.

Ker je izbor odtenka osebna odločitev, se je Lancôme za pomoč obrnil na strokovnjake, ki najbolje poznajo njihove stranke: lepotne svetovalke. Štirideset svetovalk (iz Francije, Velike Britanije in Združenih držav Amerike) predstavlja celoten spekter odtenkov pudra Teint Idole Ultra Wear. Na Lancômovem spletnem mestu in na prodajnih mestih delijo svoje zgodbe, stališča glede lepote in strokovne izkušnje s področja ličenja. Navdihujoče, iskrene, s sodobnimi načeli ... So članice tesne skupnosti, ki jih združuje skupen cilj: vsaki ženski pomagati najti popoln odtenek pudra, da bo lahko ustvarila videz po svoji želji brez sklepanja kompromisov.

Preberi še: Lancôme Advanced Génifique Sensitive

Povezane teme: Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naša nova zimska obsesija: Mat nohti

Hladno, vetrovno, pa tudi idilično zimsko obdobje je perfektno za lepšanje in negovanje rok ter nohtov in trenutek je pravi za spremljanje najnovejših...