Tekoča podlaga Nude Magique Cushion

Tekoča podlaga v škatlici za kompaktni puder? Ja, ja, seveda je mogoče! L’Oréal Paris je predstavil svoj nov izdelek, ki je v kratkem času osvojil srca mnogih žensk iz celega sveta.

Inovativna rešitev


Nude Magique Cushion je tekoča podlaga z visoko prekrivno močjo, ki koži omogoča obstojnejši mat učinek. Z lahkoto se nanaša zahvaljujoč inovativnem aplikatorju v obliki blazinice. Samo nežen dotik je dovolj, da na svojem obrazu opazite učinke te magične podlage. Aplikator je odličen za nanašanje popolne količine tekoče podlage.

Obstajajo štirje odtenki, kar vam omogoča, da lahko tudi ve izberete odtenek, ki bo najbolj ustrezal vaši koži. Ta "čarovnik" je izjemoma lahek in ščiti kožo pred UV-žarki, saj vsebuje zaščitni faktor 29.  

One ga obožujejo!


Vse večje število pripadnic nežnejšega spola iz celega sveta navaja ta puder kot svoj priljubljen izdelek. Mnoge znane manekenke na družbenih mrežah s svojimi občudovalci delijo svoje pozitivne vtise in navdušenje nad Nude Magique Cushionom. Med njimi sta tudi Doutzen Kroes.

Navdihnjeni z navdušenjem znanih manekenk, vam predlagamo, da poskusite ta magični izdelek znane kozmetične hiše. Prepričani smo, da vas bodo lahkotnost nanašanja, obstojnejši učinek, lahka tekstura in dobra prekrivna moč popolnoma navdušili, Nude Magique Cushion pa bo postal nepogrešljiv izdelek v vaši kozmetični torbici.

Preberi še: Jutranja situacija: Kako najhitreje prekriti podočnjake

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Nude Magique Cushion

Povezane teme: tekoči puder , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljši tekoči puder za suho kožo

Če imaš suho kožo, ti svetujemo, da uporabljaš izključno tekoče pudre, in to tiste, na katerih je jasno označeno, da hranijo, obnavljajo in hidrirajo,...