Tekoči puder Infaillible 24 Hour Fresh Wear je spet tu, boljši kot kadar koli!

Verjetno tudi ti kot večina sodobnih žensk ceniš vsako minuto svojega včasih tudi preveč izpolnjenega dne. Bodisi da se ti mudi v telovadnico ali da hitiš na razprodaje v nakupovalnem središču, tekoči puder Infaillible 24 Hour Fresh Wear te spremlja na vsakem koraku.

Tekoči puder Infaillible 24 Hour Fresh Wear je spet tu, boljši kot kadar koli!

Danes se pričakuje, da se vse, od oblačil do lepotnih izdelkov, enostavno prilagodi tako dnevnim, športnim kot večernim priložnostim. Seveda bi morala tudi tvoja ličila slediti temu trendu. S tem pudrom se boš enostavno preobrazila v kraljico športne elegance.

Tekoči puder za neustavljive!

V prehitrem vsakdanu je čas novi luksuz, „Don't Stop Me Now“ pa mantra vsake sodobne ženske. Na srečo je tekoči puder L'Oreal Infaillible 24 Hour Fresh Wear zasnovan tako, da se prilagaja vsem tvojim zahtevam in ti omogoča, da si na koncu dne videti sveže in spočito, ravno tako kot zjutraj, ko si ga nanesla. Odporen je na znoj, vodo in ne pušča sledov na oblačilih. Na voljo je v osmih odtenkih, tako da boš enostavno našla barvo, ki ustreza tvoji polti. Tekoči puder bo poskrbel za občutek svežine, ki ne mine, hkrati pa tudi za popolno prekrivnost. Kaj pa, ko pride čas za zabavo? Brez skrbi! Infaillible je popolna izbira za brezhibno kožo zdravega videza.

Tekoci puder Infaillible 24 Hour Fresh Wear je spet tu, boljsi kot kadar koli

Tekoči puder, ki tvoji koži omogoča, da diha

Združevanje materialov in tkanin visokih zmogljivosti, ki je omogočilo zabrisovanje modne meje med telovadnico, spalnico in dnevnim slogom, služi kot navdih za novo tehnologijo oxygen, ki jo vsebuje tudi Infaillible 24 Hour Fresh Wear. Zakaj je tako drugačen? Zaradi nove tehnologije oxygen v kombinaciji z vzdržljivimi polimeri, napolnjenimi z zrakom. Zato Infaillible 24 Hour Fresh Wear koži omogoča, da diha, medtem ko lahka olja in mikrosferični delci zagotavljajo, da za kožo njegova tekstura nikoli ni težka. Kakšen pa je končni rezultat? Tekoči puder, ki ostane na svojem mestu, ter lahek in svež občutek na obrazu ves dan.

Tekoči puder, ko bo navdušil tvojo kožo

Če se sprašuješ, zakaj je ravno ta puder tako priljubljen, preberi, kaj o njem pravi umetnica ličenja iz L'Oreala Paris, Val Garland:

„Zaljubila sem se v močno formulo tekočega pudra. Skoraj nima teže, lahek je kot pero, a ima odlično prekrivno moč. Obraz je videti naraven, všeč pa mi je, ker se enostavno nanaša tako s čopičem za puder kot s prsti. Z eno ali drugo tehniko nanašanja ustvarimo popolnoma gladek rezultat.“

Si tudi ti ljubiteljica tekočega pudra L'Oreal Infaillible 24 Hour Fresh Wear? V komentarjih deli z nami svoje vtise!

Preberi še: Tehnika draping – nesporni hit tedna mode v New Yorku

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Sand

  • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Honey

  • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear True Beige

  • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Beige

  • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Amber

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je in čemu služi primer za oči

Polna samozavesti se dobiš z družbo, potem pa se ti čez le uro, dve … veke začnejo razmazovati v slikarsko platno! Ta neprijeten prizor pokvari še naj...