Tekoči puder z glino: odkrij njegove učinke!

Gotovo si že večkrat videla, da se glina nahaja na seznamu osnovnih sestavin krem, mask in drugih izdelkov za nego kože. Pa si kdaj pomislila, da bi prav glina lahko postala tvoj največji zaveznik pri ličenju in doseganju brezhibne polti? Verjela ali ne, sedaj je tudi to mogoče! Strokovnjaki so odšli še korak dlje in to neverjetno usedlino iz naravne dodali v novo formulo tekočega pudra Fit Me, namenjenega normalni do mastni koži. Zaradi njenih sposobnosti vpijanja nečistoč in maščob, glino v glavnem najdemo v izdelkih, priporočenih prav tem tipom kože.

Ne samo mat, ampak naravno mat

Ni nemogoče, da obraz, »namalan« s plastmi in sloji ličil, navsezadnje spominja na tiste iz TV reklam ali panojev … Kako težko pa je doseči brezhiben ten, ki hkrati deluje naravno? Če misliš, da gre za zapleten proces, ki zahteva veliko veščine, se motiš. Zagotavljamo ti, da je nova formula tekočega pudra Fit Me pazljivo oblikovana tako, da v le nekaj trenutkih zgladi pore in tvoji koži podari naraven ter matiran videz!

Brez nehotenega svetenja in nepopolnosti

Spomnimo se, da glina s svojo močjo vpija olje s kože, zato je tvojih iskanj izdelka, ki bi uspešno matiral neželeni sijaj, izenačil ten in skril nepopolnosti, sedaj resnično konec! Hkrati je treba poudariti tudi dejstvo, da je formula tega pudra nekomedogena.

Tekoči puder z glino: odkrij njegove učinke!

Odtenek kot nalašč zate

Število odtenkov, ki jih blagovna znamka ponuja, je vedno pomenilo stvar prestiža. V tem smislu se vse do danes ni nič spremenilo. Nova kolekcija pudrov na našem trgu ponuja impresivno paleto 12 odtenkov, velika izbira svetlih, srednjih in temnih tonov pa pomeni, da boš prej in lažje kot kdajkoli odkrila svojo barvo – tisto, ki se povsem staplja s tvojo poltjo.

Vselej avtentično, nikdar pretirano

Puder Fit Me proslavlja individualnost in je namenjen vsem, ki cenijo raznolikost: tistim, ki se najbolje počutijo, ko so lahko prav to, kar so; tistim, ki si želijo naravnega videza, avtentičnosti in svežine, raje kot napadalnega in pretiranega ličenja.

Dvojica brez primere

Velik razpon odtenkov in popolno stapljanje pudra s teksturo kože še bolj prideta do izraza skupaj s pridruženi članom družine Fit Me – Fit Me korektorjem. Hitro in z lahkoto prekriva nepopolnosti in rdečico na obrazu, skupaj z novo formulo pudra pa ta dvojica postane nepremagljiv tandem za brezhibno prekrivanje in naraven videz polti.

Si že preizkusila Fit Me puder z novo formulo? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Nanesi osvetljevalec v 4 preprostih korakih

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 105

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 103

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 120

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 220

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 238

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 130

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 115

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 110

Povezane teme: make up , nega, mat, večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York , Fit Me

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razkrivamo: zakaj je Skin Icing glavna tema na TikTok-u

Navadili smo se že, da je TikTok postal pravi vir najrazličnejših lepotnih trendov in trikov. Čeprav večina ljudi nerado prizna, najbrž ni nikogar, ki...