To je šminka, ki se ne bo preslikala na zaščitno masko

Nekoč smo se v visokih poletnih temperaturah poskušale izogibati velikemu številu ličil in vso pozornost posvečale ustnicam, ki smo jih okrasile s šminkami, saj so te zmožne v trenutku povsem spremeniti videz. Sedaj nosimo zaščitne maske in marsikdo meni, da bi se v tem primeru šminkam morale odpovedati. Če si med njimi tudi ti, naj te prepričamo, da je takšno razmišljanje zmotno, in ti predstavimo šminko ki ne bo le uspešno kljubovala tvoji zaščitni maski, na kateri ne bo puščala sledi, pač pa bo svojo intenzivno barvo in obstojnost obdržala skozi ves dan.

Simbol lepote, ki se mu ne odrečemo

Šminke so skozi zgodovino veljale za simbol lepote, s katerim so si ženske olepševale ustnice, poudarjale nasmehe in samozavestno pripovedovale. Danes ni nič drugače, še vedno daje občutek glamuroznosti, elegance, ženstvenosti in omamnosti. Najbolje pri tem je, da so tehnologije kreiranja šmink vse bolj in bolj napredne, največje inovacije pa se dogajajo na polju razvoja tekočih mat šmink.

Šminka Super Stay Matte Ink

Mat tekoča šminka z mat sijajem, ki se zlahka nanaša, je obstojna in bogato pigmentirana z intenzivnimi barvami. Če bi nas kdo vprašal za najboljšo obstojno šminko, bi se vselej najprej spomnili prav šminke Superstay. En sam nanos zadostuje, da barva na ustnicah obstane skoraj ves dan. In da, obstojnost je zagotovljena tudi pod zaščitno masko!

To je šminka, ki se ne bo preslikala na zaščitno masko

Maybelline Superstay Matte Ink vsebuje visoko koncentracijo pigmentov, ki ji dajejo intenzivno barvo, obstojno do 16 ur. Formula šminke z mat sijajem je izredno preprosta za nanašanje, za kar v eni sami potezi poskrbi precizen aplikator v obliki puščice, obstane pa izključno na tvojih ustnicah, ne pa na maski.

Ne izogibaj se živahnim odtenkom

Če misliš, da morajo biti šminke pod maskami bolj umirjene, da se ne bi odtisnile na tkanino, potem zagotovo še nisi preizkusila te šminke! Upaj si in preizkusi močne odtenke tekočih šmink Superstay Matte Ink, ki ne puščajo sledi, pač pa brezhiben mat sijaj, brez teže in lepljivosti ustnic, a z občutkom velike prijetnosti ter mehkobe.

V razkošni izbiri odtenkov šmink Superstay boš zlahka našla takšnega, ki ustreza tvojemu karakterju, pa naj bo to nepremagljiva rdeča niansa Maybelline Pioneer, ali nek drug odtenek, ki te privlači, denimo globoki burgundy, močna roza ali rdeča, vse do bolj nevtralno rožnatih ali nude odtenkov.

Seveda, kot vselej – šminke lahko naročiš online s klikom na sliko pod besedilom.

Ali pod masko tudi ti uporabljaš šminko? Svoje mišljenje o tej temi podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Preizkusile smo legendarni Maybelline Instant Eraser in z vami delimo naše vtise

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 50 Voyager

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 40 Believer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 10 Dreamer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 25 Heroine

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 180 Revolutionary

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 170 Initiator

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 120 Artist

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , trend , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York , Superstay Matte Ink

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osvetljevalci: najbolj praktični večnamenski izdelki

Če bi umetnike ličenja vprašali, kateri izdelek je zadnjih nekaj let številka ena v svetu ličil, bi jih večina zagotovo odgovorilo: osvetljevalec (»hi...