Top 5 izdelkov Urban Decay

Blagovna znamka Urban Decay je dobro poznana med ljubitelji kakovostnih ličil, pa tudi med vsemi, ki uživajo v eksperimentiranju in kreiranju novih trendov. Že od sprostitve prvih izdelkov v letu 1996 ostaja jasno, da se znamka zavzema za raznolikost in cruelty-free izdelke, njihovo poslanstvo pa vse do danes ostaja nespremenjeno – ličila so za vse, morajo biti zabavna, neukrotljiva, nepričakovana in takšna, da izzovejo pojem lepote. Predstavljanje naslednjih top 5 izdelkov Urban Decay je zato idealna priložnost, da se spoznaš z blagovno znamko, ki je povzročila revolucijo v svetu ličenja.

1.Palete senčil Urban Decay Naked

Umetniki ličenja absolutno obožujejo Naked palete te znamke. Vsaka med njimi zadostuje, da v nekaj potezah osvežimo in spremenimo dnevni videz ter naši večerni izvedbi dodamo merico glamuroznosti. Zlahka se jih nanaša in zabrisuje, za kar gre zahvala nežni formuli z močnimi pigmenti, najbolje pa je, da pristajajo prav vsaki barvi polti in se ujemajo z vsemi barvami oči.

Z njimi preprosto ne moreš zgrešiti!

Naked Ultraviolet

Najnovejša paleta te blagovne znamke je paleta senčil Urban Decay Naked Ultraviolet. Pomagala ti bo, da greš v korak z najnovejšimi trendi letošnje sezone, saj nobena barva na vekah to poletje ne kraljuje bolj kot vijolična! Kovinske, mat in sijoče teksture, združene v 12 izredno pigmentiranih, nevtralnih odtenkov vijoličaste, ti nudi neskončne možnosti eksperimentiranja, ki jih boš naravnost ljubila.

Naked Heat

Paleta, ustvarjena za poletje in zagorelo polt! Sestavljena iz mnogih različnih odtenkov, začenjši od mat, črno-rjavih, bleščečih bakrenih barv, pa vse do intenzivno bronastih odtenkov.

Naked Cherry

S to paleto najlažje dosežemo romantičen, lahko pa tudi nekoliko nenavaden stil zadimljenega podlega. V njej boš odkrila vse, od svetlikajoče rožnate, toplih barv breskve, do globokih burgundy odtenkov.

Naked Honey

Če si želiš, da tvoja ličila na očeh predstavljajo najbolj glamurozni izdelek do sedaj, moraš preizkusiti paleto, sestavljeno iz 12 različnih odtenkov zlate, bež in rjave barve. Čokoladne nianse so zadetek v polno za stil zadimljenega pogleda.

2.Razpršilo Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Sredstvo za pričvrstitev ličil je postalo nujen izdelek ličenja, brez katerega večina ljubiteljev ličil nikdar ne prekine procesa olepšave, njegova popularnost pa iz dneva v dan samo še raste, in to z dobrim razlogom. Z njim ni treba skrbeti glede popravljanja ličil in dodajanja novih plasti pudra. Skozi ves dan ali noč lahko zadržiš videz ličil, kakršnega si ustvarila ob ličenju.

Preizkusi legendarni izdelek za pričvrstitev ličil v razpršilu All Nighter in pozabi na topljenje liči, posebej v vrelih poletnih dneh, ki nas čakajo. Revolucionarna in preverjena formula tega sredstva ti bo zagotovila obstojnost ličil do 16 ur. Patentirana tehnologija temperaturnega nadzora razpršila za pričvrstitev All Nighter resnično znižuje temperaturo ličil na tvojem obrazu.

3.Maskara Urban Decay Perversion

Ena od najbolj priljubljenih maskar iz ponudbe te blagovne znamke je maskara Perversion. Ta ultra kremna maskara podaljšuje trepalnice in vsebuje formulo za poseben volumen. Z njo boš vsako trepalnico prekrila s trojnimi črnimi pigmenti in globoko hranljivo sestavo. Nanašaš jo lahko v več plasteh, saj je njena ultra kremna tekstura narejena tako, da si lahko povsem brez skrbi, da bi se tvoje trepalnice utegnile zlepiti ali ostati premalo definirane. Maskara Perversion se ne drobi in ne razmazuje, trepalnice pa naredi izredno mehke in negovane.

4.Podlaga Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Da tvoje naličene oči ne bi v le nekaj urah postale kot stopljeno slikarsko platno, preizkusi podlago za senčila Eyeshadow Primer Potion, formulirano s pomočjo tehnologije polimerov. Omogočila ti bo lažje in hitrejše nanašanje senčil za veke, pa tudi barvice in črtala, ter ti zagotovila intenzivnejšo barvo in maksimalno obstojnost. Na nabiranje senčil v pregibih vek boš lahko za vedno pozabila, tudi če so tvoje veke naravno povešene.

Top 5 izdelkov Urban Decay

Izbereš lahko tudi želeni sijaj, zato so ti na razpolago naslednje podlage za senčila:

- Eyeshadow Primer Potion Original – nevidno sušenje

- Eyeshadow Primer Potion Minor Sin – sijaj šampanjca

- Eyeshadow Primer Potion Eden – nude mat

- Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging – zmanjšuje gube in prikriva nepravilnosti

5.Urban Decay Brow Blade

Če ti microblading tehnika začrtovanja obrvi zveni privlačno, boš vzljubila Brow Blade. Je multi-namenski izdelek in vsebuje barvico za obrvi na eni in ultra natančen kremni vodoodporni aplikator za zapolnjevanje najdrobnejših delčkov obrvi na drugi strani. Če nisi imela časa ali možnosti za tehniko microbladinga, je ta izdelek prava rešitev zate.

Vse izdelke Urban Decay lahko poiščeš v prodajalnah Müller.

Kateri od izdelkov je tvoj favorit? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Se že slišala za konturiranje trepalnic?

Za ta videz priporočamo

  • Urban Decay Naked Cherry Palette

  • Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

  • Urban Decay Naked Ultraviolet Palette

  • Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette

  • Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray

  • Urban Decay Perversion Mascara

  • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

  • Urban Decay Brow Blade

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , svečani make up , oči , večerni make up , dnevni make up , moda, nude , obrvi, Urban Decay

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

To so tekoči pudri, primerni za vsak tip kože

Morda zveni nemogoče, vendar v nadaljevanju besedila predstavljamo izdelke, ki bodo izpolnili vsa tvoja pričakovanja – to so tekoči pudri, primerni za...