Touche Éclat Event 2018

Kampanja Glow as you go​

ysl touche eclat

Avtor nove vizualne podobe nove kampanje je fotograf Craig McDean. Jutranji sončni žarki obsijejo ameriški starodobnik, parkiran na pariških dokih. V njem sedita Staz Lindes in Zoë Kravitz, ambasadorki YSL Beautéa, ki uživata v novem sončnem dnevu v Parizu.

Ležerno uporabljajo novi izdelek TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION, medtem ko sedita na usnjenih sedežih kremne barve, ki spominjajo na popoln sijaj njune na videz gole kože.

Zgodbo je posnel režiser Fabien Constant. Staz se po dolgi noči prebudi v avtomobilu z zamegljenimi stekli, ki je okopan v jutranji svetlobi. Preprosto in brez razmišljanja nanese TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION in se počuti sveže kot po dobrem spancu.

Moški na sosednjem sedežu se počasi prebuja in je navdušen nad njeno lepoto in svežim videzom kože. Izstopita iz avtomobila in nam dasta vedeti, da je bilo z njima še eno dekle. Iz avtomobila izstopi tudi Zoë in se jima pridruži na jutranjem soncu, ki sije na pariške doke.

V naslednjem trenutku si izmenjata pogled, nato pogledata še moškega ter polni samozavesti in želje po potovanju skočita v avtomobil. Staz in Zoë izgineta v svetlobi in moškega pustita na dokih.

Praktičen in nezamenljiv izdelek

Ena, dve, tri – zasijte

ysl touche eclat glow

Delo, zabava, snemanje selfiejev – sodobno dekle je izjemno aktivno in želi, da njena ličila temu sledijo.

Zato je YSL Beauté ustvaril izdelek, s katerim boste vedno zasijale: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION. Skrivnost je v vodi.

Vodi – tako je, vendar ne v kateri koli. Nova pametna formula prinaša prvo YSL-ovo teksturo, ki se iz kremaste teksture spremeni v vodno in kožo v trenutku navlaži ter ji podari žametni sijaj.

Ob stiku s kožo se kremasta tekstura s 50-odstotnim deležem vode in vlažilnimi sredstvi spremeni v vodno. TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION se zlahka razmaže in še lažje zlije s kožo ter ji ob prekrivanju vidnih nepravilnosti zagotavlja naravni videz.

Prekrije kot podlaga in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Na koži pusti zaključek, ki spominja na meglico, in izjemen sijaj. Osem odtenkov v samo nekaj sekundah naredi kožo popolno in jo navlaži brez puščanja mastnih sledi in nenaravnega sijaja: 

B20, B30, BR30, B40, BD40, B50, BD50 i B60.

Pripravite se in se potopite v svetlobo. Nanese se tako preprosto, da ogledala sploh ne boste potrebovali. Čas je, da zasijete.

Tako enostavno, tako preprosto – zdaj lahko tudi vi zasijete v trenutku  

#glowasyougo

Preberi še: Tatouage Couture by YSL Beauté

Povezane teme: Yves Saint Laurent, Giorgio Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Kaj je tvoja prva asociacija pomladi – novi cvetlični vonji, svoboda, ljubezen? Morda vse skupaj? Si lahko predstavljaš vse to v eni sami steklenički ...