TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION - PONOVNO ROJSTVO IKONE SVETLOBE

Petindvajset let po rojstvu se legendarni zlati svinčnik TOUCHE ÉCLAT vrača v novem sijaju – in to prvič v obliki inovativne blazinice v kompaktni škatlici. Z natančnim sistemom odmerjanja obraz obsije z na daleč prepoznavno bleščečo svetlobo.

PRILAGODLJIV NAČIN NANOSA

Napredni sistem odmerjanja zahteva vrhunski aplikator – gobico LE CUSHION, izdelano iz inovativne mreže vlaken. Različni materiali na dveh straneh vam omogočajo, da ustvarite edinstven finiš, ki je kot ustvarjen za vašo kožo. Izberite želeno intenzivnost, kot da odmerjate količino svetlobe, s katero sveti žarnica.

Izberite, na kateri način bo vaš obraz obsijala svetloba:

DRSITE PO KOŽI: uporabite gladko stran gobice za naravni finiš

NEŽNO TAPKAJTE: uporabite grobo stran gobice za brezhibno dodelan finiš

TEKOČI SIJAJ

LE CUSHION skriva novo, prilagodljivo interpretacijo legendarne formule TOUCHE ÉCLAT, ki se zlahka razmaže in je polna svetlobe.

Obogatena je z edinstvenimi zlatimi delci, ki odsevajo svetlobo kot mestne vizure, preden se začne mračiti, in olji, prežetimi s tekočo svetlobo, ki negujejo in navlažijo polt. Vaša koža bo po nanosu zasijala v povsem novi, sijoči luči.

Na voljo je osem sijočih odtenkov za vsako polt, tako kot v prvi kolekciji TOUCHE ÉCLAT.

NAPREDNI SISTEM NANOSA

To, zaradi česar je TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION drugačen od podobnih izdelkov na trgu, je inovativen sistem mikromrež, ki prav vsakič zagotovi optimalno odmerjanje.

Ta izjemno sofisticirana funkcionalnost vam omogoča popoln nadzor. Nikoli več ne boste nanesli na obraz preveč podlage in kože obremenili, prav tako pa vam ne bo več treba skrbeti za to, da bi izdelek začel teči in izhlapel.

PRIVLAČNA ŠKATLICA

Sijoča zlata škatlica izžareva robustno eleganco minimalističnih in hkrati luksuzno oblikovanih linij, ki v stiku z dlanjo ustvarijo znan občutek ugodja.

YSL Beauté predstavlja še eno novost – na novo oblikovan logotip Cassandre, diametralno interpretacijo prepoznavnega simbola lepote in sloga.

LE CUSHION ovije kožo v stroboskopske žarke svetlobe, tako kot to lahko uspe samo enemu in edinemu TOUCHE ÉCLATU. Poigrajte se in ustvarite sijoč finiš, ki se zlahka zlije s kožo.

KAMPANJA #ABOUTLASTNIGHT

V promocijskem videoposnetku režiserskega dvojca Alexa & Liane gostujemo na nori zabavi, na kateri vzbuja občudovanje Staz Lindes, ki popolnoma uteleša samo bistvo sodobne lepote, kot jo dojema YSL Beauté. Večer je prežet z dekadenco ter popolnim prepuščanjem plesu in užitkom. Zabava je tako dobra, da traja vse do zore … O obžalovanju ni ne duha ne sluha.

Osnova kampanje za tiskane medije je fotografija, posneta dan po zabavi. Staz s sijočo kožo sproščeno sedi na stolu, v roki pa drži svinčnik TOUCHE ÉCLAT ... Na začetku naslednjega jutra so vedno zgodbe o burni noči – #aboutlastnight.

UJEMI ŽARKE SVETLOBE

TU SO ZATE

Preberi še: Zvezdnata izdaja za zbiratelje

Povezane teme: trend , Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati puder za zrelo kožo

Poleg tipa kože je pri izbiri pudra za zrelo kožo pomembno upoštevati barvo tena – najboljši je tisti odtenek, ki se povsem staplja z vašim obrazom....