Trend alert: Preizkusili smo maskaro, o kateri odzvanja po Tik Toku

Zate ne vemo, a ko po Tik Toku odzvanja o novih trendih, posebej tistih iz lepotnega sveta, smo vselej med prvimi v vrsti, da jih preizkusimo. Nič drugače se nismo odzvali, ko se je dvignil hype glede nove maskare znamke Maybelline New York, ki je hitro povsem osvojila omenjeno družabno omrežje. Takoj nam je bilo jasno, da si želimo čim prej preizkusiti maskaro, o kateri odzvanja po Tik Toku in s teboj podeliti naše vtise.

@maybelline

If your eyes could talk, what would they say about our new Lash Sensational Sky High Mascara? 👀✨ ##mascara ##lashsensational ##maybelline ##makeup ##mua

♬ original sound - Maybelline New York

2 v 1: Neskončna dolžina in poln volumen trepalnic

Večina deklet si od maskare želi, da bi njihove trepalnice naredila gostejše in daljše na pogled. Za uresničenje teh želja pogosto kombiniramo več različnih maskar, ali na pomoč pokličemo kodralnik za trepalnice. To težavo so zaznali pri znamki Maybelline New York in razvili maskaro Lash Sensational Sky High, ki izpolnjuje oba kriterija ter zagotavlja poln volumen in neskončno dolžino za senzacionalne trepalnice z vseh vidikov.

Na prvi pogled: Trendy embalaža

Že na prvi pogled (in tudi dotik) smo ugotovili, da je maskara Lash Sensational Sky High nekaj povsem drugega od vsega vajenega. Njena moderna embalaža v odtenku rose gold s poudarjenimi svetlečimi elementi črk, ki izpisujejo »Sky High«, istočasno izžareva luksuz in stil. Pa vendarle nas je še bolj kot to zanimalo, kaj se skriva v tem trendovskem pakiranju.

Trend alert: Preizkusili smo maskaro, o kateri odzvanja po Tik Toku

Wow učinek: Senzacionalne trepalnice z vseh vidikov in kotov

Našo pozornost je takoj ujela krtačka Flex Tower – posebna krtačka Maybelline New York, ki doseže od korenin do vrha vsake trepalnice in jih naredi neskončno dolge. Če si tudi ti želiš učinek senzacionalnih trepalnic z vseh vidikov in kotov, krtačko maskare prisloni pri koreninah in čeznje natančno preidi vse do samega vrha. Čeprav je razlika vidna že po enem samem sloju, lahko mirno naneseš še enega za ekstremno dolžino in polnost volumna.

Trend alert Preizkusili smo maskaro, o kateri odzvanja po Tik TokuInovacija: Formula, obogatena z izvlečkom bambusa

Maskara Lash Sensational Sky High je posebna tudi zaradi edinstvene formule, obogatene z izvlečkom bambusa, ki trepalnicam omogoča, da osvojijo povsem novo raven, postanejo neskončno dolge in goste, brez občutka teže. Njena gibljiva krtačka doseže do vsake trepalnice in ti skupaj s specialno formulo ob minimalno truda poklanja občutek osupljivosti in samozavesti.

Ali je Sky High po pravici postala “najbolj osvajalna” Tik Tok maskara?

Da, po našem skromnem mnenju – je! Maskara Maybelline New York Lash Sensational Sky High je kot ustvarjena za urbana dekleta in ženske, ki so nenehno v akciji, sledijo trendom in se ne bojijo bit zapažene. Zato nas niti ne preseneča, da je prav to postala maskara, o kateri odzvanja po Tik Toku. Poleg tega je Sky High dokaz, da je mogoče imeti vse, kar si zaželimo – v tem primeru senzacionalne in neskončno dolge trepalnice s prav vsakega vidika!

Trend alert: Preizkusili smo maskaro, o kateri odzvanja po Tik Toku

 Če je še nisi preizkusila, je vsekakor čas za to! Veselimo se tvojih vtisov v komentarjih!

Preberite tudi: Razkrivamo: zakaj je Skin Icing glavna tema na TikTok-u

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, oči , trend , dnevni make up , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osvetljevalci: najbolj praktični večnamenski izdelki

Če bi umetnike ličenja vprašali, kateri izdelek je zadnjih nekaj let številka ena v svetu ličil, bi jih večina zagotovo odgovorilo: osvetljevalec (»hi...