Trendi ličenja 2019: vse, kar morate vedeti

Čakali smo in ga dočakali, zdaj pa nam preostane le še to, da vidimo, kakšne make up novosti nam prinaša 2019. leto. Povsem zagotovo bo na naše obraze prineslo kolorit in energičnost, puščajoč dovolj prostora za poudarjanje naravne lepote in doseganje no makeup - makeup stila. To bo leto, ki si ga bomo zapomnili. Brez monotonosti, brez klonov, s precej domišljije in barv, kar pa je od vsega najboljše – trendi ličenja 2019 ne udrihajo po denarnicah. Prepričani smo, da imaš večino potrebnih izdelkov že tako v toaletni torbici in jih boš lahko le skromno dopolnila.

Trendi ličenja 2019: vse, kar morate vedeti

Come back rjave šminke

Trendi ličenja bodo tako kot modni trendi nadaljevali z vračanjem v devetdesete. Že videno, vendar na srečo nadgrajeno z najboljšimi elementi ličenja, ki so se pojavili po tem. Ustnice bodo ponovno krasili rjavi in zemeljski odtenki šmink. Iz devetdesetih pa nikakor ni dovoljeno »kopirati« obrobljanja ustnic z rjavo barvico. Njen odtenek mora biti čim bolj ujemajoč s šminko, da bi bila črta neopazna in bi dosegli primarno želeni učinek – večjo polnost ustnic.

Modni trend 2019 ne bo izpustil močno rdečih ustnic, s čemer bo senzualni in seksi videz še naprej zagotovljen. V kombinaciji s klasičnim smokey eye stilom ali črnim črtalom je rdeča šminka popolna izbira za vse priložnosti, tudi poslovne.

Trendi ličenja 2019: vse, kar morate vedeti

Naravni videz na pohodu

Čeprav prejšnjo sezono ni bilo tako, najnovejši trendi ličenja ne le dovoljujejo, pač pa spodbujajo naraven videz v večernih urah. Minimalizem je bil po pravilu rezerviran za čez dan, toda čas je za spremembe! Kakovosten puder ali BB krema (če tvoja koža ni problematična), pravi odtenek in prava količina – torej brez pretiravanja; korektor za prekrivanje možnih nepravilnosti, kanček rdečila na licih za zdrav in svež videz, plast maskare na trepalnicah in obvezne naravne obrvi. Tako boš dosegla popoln naraven videz, zaželen povsod in vselej.

Črno črtalo z okrepitvijo

Ena od glavnih zapovedi ličenja v letu 2019 gre takole: ne varčuj s črtalom! Takoj začni z vadbo tehnik zarisovanja, saj le praksa vodi v perfekcijo. Črtalo je letos dobilo okrepitev barvnega spektra. Ne obremenjuj se preveč z barvo oči, pač pa domišljiji pusti prosto pot in izberi odtenek, ki si si ga vselej želela preizkusiti.

Trendi ličenja 2019: vse, kar morate vedeti

Nove barve na vekah

Podobna situacija vlada v svetu senčil, zato pozabi na pravila in se prepusti zabavi. Obarvaj svoje veke z rožnato, rumeno ali barvo sivke in obarvala boš svoje življenje! Ti veseli in drzni odtenki niso priporočljive za čez dan, zato pa jih je prav čudovito opazovati v večernih izvedbah, seveda v kombinaciji z nude ustnicami. Trendi ličenja 2019 najavljajo, da bodo metalne sence obdržale svoj pomemben položaj tudi v tej sezoni, zato ne odvrzi svetlikajoče palete, saj ti bo ob posebnih, slovesnih priložnostih prišla še kako prav.

Nikdar bolj poudarjene trepalnice

Dolge, goste, intenzivno črne, zavihane … Ni ti treba biti make up ekspert, da bi razumela pomen poudarjenih trepalnic. Delujejo nepomembno, vendar imajo moč, da naš videz popolnoma spremenijo. Maskara je kot čarobna paličica za izzivalen pogled, zato z njo nikdar ne varčuj. Hkrati novi trendi ličenja poleg maskare zahtevajo tudi uporabo baze za trepalnice, da bodo tvoje oči lepše in privlačnejše kot kdajkoli poprej.

Trendi ličenja 2019: vse, kar morate vedeti Emily DiDonato

Konturiranje bo vse manj »in«

Preveč poudarjeno konturiranje obraza bo v letu 2019 odšlo v pozabo. Namesto njega bomo z le nekaj potezami z bronzerjem preko točno določenih delov obraza ustvarile pravo čarovnijo! Preprosto in elegantno – to je moto make up sezone, ki je pred nami.

Preberi še: Horoskop ličenja za leto 2019

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Superstay Multi Use Foundation Stick

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Age Rewind

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Sparkle Nude Eye Pencil

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Highlighting Star Drops

 • L'Orêal Paris Unlimited Mascara

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Hyper Precise Eyeliner

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , senčenje obraza , črtalo za oči , oči , rdečilo za ustnice , tekoči puder , puder, konturiranje, ustnice, trend , nude , Zimski make up, rdečilo, korektor, osvetljevalec

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljše CC kreme in korektivni tekoči pudri za izenačen ten

Sanjaš o koži brez napak, izenačeni in gladki polti? Bi si želela, da brazgotine, akne, pigmentne lise in rdečica izginejo s tvojega obraza...