Trendi ličenja, ki prihajajo iz Pariza

Iz prestolnice lepote, trendov in šika se širi vest o najnovejših trendih ličenja. Nekatere med njimi boš zagotovo vzljubila, spet drugi te bodo samo nasmejali ali začudili, vsekakor pa te prav nobeden ne bo pustil ravnodušne.

Trendi ličenja, ki prihajajo iz Pariza

Reci zbogom natančnosti

V prihajajočih mesecih bodo tanke in natančne linije s črtalom povsem spremenile svoje mesto v makeup industriji. Črtalo bomo nanašale izključno na spodnjo linijo vek, in to kar se da neurejeno ter nenatančno.

Ta trend bo posebej všeč tistim manj veščim uporabnicam črtala, ki so se mučile z zarisovanjem krilc, da o grafičnih elementih sploh ne govorimo.

Gre za izredno preprost način poudarjanja oči, ki malo spominja na uporniški makeup bojevnikov ali Vikingov, s katerim bodo ženske delovale neustrašno in skrivnostno hkrati. Takšno ličenje oči je strogo, intenzivno in izžareva moč, najbolje pri tem pa je, da ga lahko uspešno kreirajo tudi največji amaterji ličenja, saj ni obremenjeno z napakami.

Trendi ličenja, ki prihajajo iz Pariza

*Dodatni nasvet – pri nanašanju črtala nikar ne pozabi na prekrivanje podočnjakov, saj bi jih sicer takšna linija s črtalom samo še dodatno poudarila!

Frosted Glass Skin – še bolj naraven videz

Francozinje so poznane po šik, sproščenem, vendar tudi naravnem in negovanem videzu polti, čemur sledi tudi njihov dnevni stil ličenja. Zato nas niti ne čudi, da se prav pri njih ponovno poraja trend še bolj naravnega ličenja.

Čeprav nekoliko spominja na trend steklene kože (»glass skin«), ki je bil zastopan na modnih revijah v letu 2019, ta trend pomeni še večjo osvežitev scene ličenja, če bo le zaživel tudi pri nas.

Skrivnost zaledenelega ali »frosted glass« stila počiva v mat sijaju ličil, ki ga dosežemo samo s pomočjo tekočega pudra, brez uporabe kompaktnih ali pudrov v kamnu, ki tvojemu naravnemu sijaju puščajo dovolj prostora, da prodre na površino.

Trendi ličenja, ki prihajajo iz Pariza

* Dodatni nasvet – če ta stil želiš kreirati kot je treba, je negovana koža obvezna! Lepota ličenja temelji prav v ustrezni in redni negi kože!

Slučajno popolno naličena

Parižanke ne preživljajo ure in ure pred ogledalom, pa so vseeno videti osupljivo. Skrivnost njihove slučajne popolne naličenosti je v tem, da se jim težko in natančno ličenje zdi nepotrebno. Po njihovem mnenju skrivnost dobrega videza temelji v hitrosti in nepopolnosti. Vedno so videti, kot da so bile prejšnji večer na krasni zabavi in so noč prespale kar z ličili na obrazu. Pravzaprav ravno zaradi njihovega odnosa takšen stil deluje resnično »cool«. Nam pa preostane, da počakamo in vidimo, ali bodo tudi dekleta pri nas sprejela ta trend, ali bodo raje nadaljevale z ličenjem po napotkih raznih vodičev, korak za korakom, kar se le da natančno.

Trendi ličenja, ki prihajajo iz Pariza

 * Dodatni nasvet – Za začetek iz nanašanja senčil za veke lahko izločiš uporabo čopičev in raje uporabiš blazinice svojih prstov. ;)

Deške obrvi

Kot ti že ime izdaja, bodo obrvi, kot jih vidimo pri dečkih, postale pravi trend tudi na ženskih obrazih. To pomeni, da pincete praktično ne bomo več uporabljale.

Če si se sicer trudila, da bi lepo oblikovala kotičke obrvi ali speljala njihov lok, ti bo morda sedaj težko sprejeti ta trend, pri katerem je poudarek prav na neurejenih zaključkih. Torej, čim bolj so obrvi debele, s štrlečimi dlačicami izven loka, toliko bolj bomo v trendu.

Kot kaže, bodo v primeru da ta trend zaživi tudi pri nas, tiste srečnice z naravno gostimi obrvmi brez težav postale influencerke.

*Dodatni nasvet – Če imaš asimetrične obrvi, je pravi čas, da daš priložnost novemu trendu!

Kateri od teh trendov ti je najbolj všeč? Podeli svoje vtise v komentarjih!

Preberi še: Novi izdelki za ličenje, ki so nas navdušili ta mesec

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Hyper Easy Pitch Black Eyeliner

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Takojšnje naročilo
 • Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris Eyeliner Black

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

  Takojšnje naročilo
 • YSL All Hours Encre De Peau

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow Palette Ultimate Multifinish

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 4.D 4.W

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 220

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , oči , šminka, tekoči puder , puder, konturiranje, trend , instagram, Lancôme, Loreal Paris, NYX, Karl Lagerfeld

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Retinol: Spoznaj super zvezdo v negi kože!

Če si opazila prve znake staranja na obrazu, brez panike! Nekaj, kar lahko takoj storiš, je, da se zazreš v svojo rutino nege kože in vanjo uvrstiš iz...