Trendi spomladanske barve

Roza


Če smo predkratkim mislili, da so šminke in rdečila,s katerim  smo poudarjali strukturo obraza, le roza, so se letos vizažisti odločili, da popolnoma spremenijo naše razumevanje te barve. Roza barva letos ne bo le na ustnicah in licih, temveč tudi na vekah. Roza je z vsemi svojimi odtenki apsolutni hit, ko gre za oči. Osvežijo in odpirajo pogled ter omogočajo lepo razpoloženje, ki si ga, moramo priznati, vsi močno želimo.

Modra


Modra, barva prečudovitih noči osvetljenih z mesečino, brez dvoma ne spada med barve, katerih smo navajeni pri vsakdanjem ličenju. Vendar ravno tako vemo, da se vse spreminja, pa tako tudi trendi pri ličenju, kjer modra postane - nova črna. To je osnovna barva črtala za oči, senčil in šmink to pomlad. Lahko rečemo, da je ravno modra vodilna barva, ki smo jo pogrešali v paleti barv za vsakadanje ličenje. Odtenki modre bodo vsekakor zaznamovali leto 2017.

Rumena


Znano nam je že, da leto 2017 ne bo dolgočasno. K njegovim barvam se bo pridružila še ena barva, ki počasi, a zagotovo, osvaja ženska srca po vsem svetu. Rumena, barva sonca, je nova in pogumna rešitev za ličenje oči. Lahko rečemo, da letos rumena počasi prevzema prvo mesto pri trendih.  Nanesite rumeno senčilo v notranje kotičke očesa ali s pomočjo aplikatorja naličite celotno veko in prenesite lepoto sončnega dne na svoje oči. V kombinaciji z roza šminko za ustnice, ki ne gre iz mode, boste popolnoma pripravljene za vse, kar vam prinaša pomlad.

Več na: Najboljši make up triki za šminke, ki smo se jih naučili v preteklem mesecu

Povezane teme: senčila za oči , oči , rdečilo za ustnice , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusili smo maskaro Lancôme Lash Idôle: to so naši vtisi

Dolgo pričakovana maskara Idôle znamke Lancôme je naposled prispela in ponudila se nam je priložnost, da jo preizkusimo...