Trendovski odtenki, ki prihajajo k nam iz prejšnjega stoletja

Obdobje diska je bilo eno najbolj navdihujočih za oblikovalce, igralce, vizažiste in nasploh vse ustvarjalne ljudi tega sveta. To je bil čas barvitosti in raznolikosti. Disko glasba se je rodila na začetku sedemdesetih let prejšnjega stoletja in izvajalci, kot so Bee Gees, Donna Summer in The Jackson 5, so s svojimi hiti zasloveli po vsem svetu. Z glasbo so prišle tudi spremembe sloga njenih ljubiteljev.


Oblačila so zažarela v živih barvah in tudi make up ni bil izjema. Vse do danes je obdobje diska navdih mnogim šminkerjem ter tudi kozmetičnim znamkam vsega sveta, ki z veseljem vnašajo barvitost v svoje stvaritve. Šminkerji znanih znamk trdijo, da če smo doslej imeli rumeno in modro barvo za nekaj, kar spada na oblačila in nikakor ne na obraz, je sedaj čas, da spremenimo mišljenje. Rumena in modra sta namreč glavni akterki letošnjih trendov. 


Trend nanašanja črtala za oči v nepravilnih, šik oblikah daje šminkerjem svobodo poigravanja z barvami in oblikami. Ker so navdih našli v lepoticah, kot je legendarna Twiggy, so v središču pozornosti oči. Te poudarjajo z linijami in barvami ter jih spreminjajo v prave magnete. Za vse to smo lahko hvaležni disko obdobju. Prav kakor čas diska so tudi njegove barve razigrane in razveseljujoče ter poudarjajo osebno noto.

 

When u green with envy. Literally brow goals 💥💥💥 📸💕 @baardlunde #worthit #eyebrows

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


Zelena, zlata, ciklamna in srebrna so zavzele prestol. Te barve so bile v ospredju, ko je bila disko glasba najbolj priljubljena. Povsem na prvem mestu pa so seveda bleščice, ki so obvezen del make upa za leto 2017 – od senčil in črtal za oči, pa vse do šmink.

Priberi tudi o: Prilagodi svoj make-up videz glede na svoje počutje by @Ajda Sitar

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , rdeča šminka , svečani make up , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendy pomladni makeup look

Nov letni čas s seboj prinaša tudi nove trende, pomlad 2021 pa nam daje popolno svobodo, da smo samosvoje in po ulicah stopamo vesele, super razpolože...