Unlimited maskara – poševna krtačka za popolne trepalnice

Ne glede na talent glasbenikov, noben orkester ne bo brezhibno odigral simfonije brez dobrega dirigenta. Enako je v ličenju. Ne glede na to, kateri videz boš izbrala: dnevni, večerni, svečani, mačje (cat eye) ali zadimljene oči (smokey eyes), bo ta popoln šele, ko boš nanesla njeno visokost, maskaro. Žal ta zaključen korak ni vedno takšen, kot bi si želela in ravno zaradi tega se ti včasih zdi, da so brezhibne trepalnice mit ali zgolj marketinški trik. Zdaj je tukaj maskara Unlimited, tvoja dirigentska palica, ki bo vsak neuspeh v ličenju spremenila v makeup zmago!

Maskara Unlimited zmore vse

Večina med nami v svojih kozmetičnih torbicah ima maskare L'oreal. Vedno znova se jim rade vračamo, razlogov za zvestobo pa je več kot dovolj. Si želiš daljše trepalnice – ni panike! Gostejše? Že spet, ni panike! Potrebuješ vodoodporno maskaro? Seveda jo imajo! Kaj pa potem manjka na tem seznamu? Odgovor je preprost: manjka formula, ki bi hkrati dosegla učinek dvignjenih, zavihanih in podaljšanih trepalnic. In to je šele začetek …

Unlimited maskara – poševna krtačka za popolne trepalnice

Igre brez meja

Če imaš dovolj srednjeveške mučilne naprave, ki ji pravijo tudi vihalnik trepalnic, ali če umetne trepalnice zate ne pridejo v poštev, ne skrbi. Novo poglavje v ličenju se šele začenja in v naše veliko veselje – ne pozna meja. Krtačka z dvema položajema dela čudeže – vse dlačice, celo tiste najbolj drobne in najbolj nedostopne, bodo zavihane, podaljšane in maksimalno poudarjene s črnim, nikoli temnejšim in nikoli zapeljivejšim pigmentom!

Unlimited maskara posevna krtacka za popolne trepalnice

Ličenje oči bo postalo hitrejše, saj se tekstura maskare preprosto nanaša in drsi pri nanašanju. Natančna krtačka pa zagotavlja, da se barva ne bo preslikala na veke. Lahko pozabiš na nadležno odstranjevanje razmazane maskare in izgubo dragocenega časa. Polimeri, ki ovijejo trepalnice, zagotavljajo definicijo in obstojnost, zato boš v vsakem trenutku videti, kot bi ravnokar stopila iz lepotnega salona. Neprekosljiva maskara Unlimited v tvojo dnevno makeup rutino prinaša elemente profesionalnega ličenja.

Dvojna krtačka kot čarobna palčka

Z dvojno poševno krtačko boš v nekaj sekundah dosegla učinek, o katerem si doslej lahko le sanjala. Krtačka s svetlobno hitrostjo nanaša novo, izboljšano formulo in bistveno skrajša čas, ki ga preživimo pred ogledalom.

Inovativna krtačka poišče (in najde) vsako trepalnico, celo tiste najbolj nedostopne, ki se nahajajo v kotičkih oči.

Unlimited maskara posevna krtacka za popolne trepalnice

Dva položaja krtačke

Nanašanje maskare Unlimited je zelo preprosto. Ni ti več treba izvajati akrobatskih gibov!

Za učinek dolgih, dvignjenih trepalnic uporabi krtačko v zravnanem položaju, kot bi nanašala navadno maskaro.

S poševnim položajem krtačke dosežeš najkrajše in najmanj dostopne trepalnice, ki bodo končno izvedele, kaj pomeni dotik maskare! Trepalnice bodo dobile intenziteto in bodo čvrsto stale na svojem mestu.

Zdaj je profesionalno ličenje dostopno za vse. Smo našteli dovolj razlogov, da Unlimited postane tvoja nova priljubljena maskara?

Preberi še: Maskare v nenavadnih barvah

Za ta videz priporočamo

  • L'Orêal Paris Unlimited Mascara

Povezane teme: make up , maskara, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako z ličili zmanjšati mastno svetenje obraza in prekriti pore

Tisti z mastno, mešano in problematično kožo vedo, kako neprijetno je, ko se ta še po ličenju začne svetiti, in to seveda prav v trenutku, ko se nam z...