Urban Decay X Kristen Leanne

O Kristen

Kristen Leanne je beauty influencerka, znana po uporabi proizvodov, ki niso testirani na živalih, močnih barvah, prekrasnih tetovažah in živahnem značaju. Video posnetki, v katerih prikazuje različne looke, od tistih za nošenje in vsakodnevnih do izrazito glamuroznih, kar žarijo od ustvarjalnosti in vrhunske umetnosti.

Kristen Leanne v treh kratkih potezah:

kirsten

OBOŽEVALKA BARV. SVOBODNEGA DUHA. ISKRENA IN ODPRTA.

Kolekcija UD x Kristen Leanne uteleša vse tisto, kar obožujemo pri njej – od strasti po makeupu do igrivega značaja. Odločili smo se, da bomo izvedeli več o Kristeninem neverjetnem talentu za ličenje in odkrili, kaj jo navdihuje. Nato smo se poigrali z idejami in oblikovali odlično makeup-kolekcijo.

Kristen je resnično utelešenje vsega, kar Urban Decay predstavlja – od raznobarvnih las in vpadljivih tetovaž do iskrene in avtentične osebnosti. Obožuje UD, njena edinstvena stališča pa nas vržejo na noge. Sodelovanje s Kristen je bilo čisti ustvarjalni užitek.

O kolekciji

Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette vsebuje 11 živahnih odtenkov, vključno z edinstveno rumeno, paleto močnih odtenkov in enostavno neverjetno kombinacijo dvojnega senčila. 

Kadar ne snema video posnetkov z nasveti o ličenju v vseh mavričnih barvah, oblikuje nežne, nevtralne looke za oči. Paleta Daydream Eyeshadow Palette s petimi novimi odtenki je njena izbira za popoln mat finiš. 

Kristen obožuje highlighterje skoraj tako kot mehiško hrano. Zatem, ko smo odkrili, da si delimo skupno strast do tacosov, smo se podali v oblikovanje odtenkov iz palete Beauty Beam Highlight Palette, ki ne sem manjkati. Te zlate odtenke lahko nosite posamezno, ali pa kombinirate dve–tri za bleščeč sijaj, ravno po svoji meri. 

Ali obstaja odtenek rdečila, ki ga Kristen Leanne ne more sfurati?! Dvomimo. Glede na to, da nismo mogli oblikovati prav vsakega odtenka, ki ga je želela, smo ji pomagali izbrati odtenke rdečila Vice Lipstick, ki vsekakor ne smejo manjkati.

Vsi proizvodi iz posebne izdaje kolekcije UD x Kristen Leanne so dostopni v parfumerijo Müller BTC v Ljubljani.

Preberi še: Lancôme: La Nuit Trésor eau de toilette

Povezane teme: Yves Saint Laurent, Giorgio Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mala šola stila: Ličila s črno oblekico

Ne glede na kroj, material, celo na dolžino, je črna oblekica absolutno nujna oprema vsake ženske garderobne omare! Vedno sigurna izbira za slovesne p...