V podporo rožnatega oktobra by @Ajdas

Čeprav se najbolj rožnat mesec od vseh že bliža koncu, sem tudi sama želela dodati svoj košček podpore v obliki lepotne objave. Rožnati oktober je namreč svetovni mesec boja proti raku dojk, najpogostejšemu malignemu obolenju žensk v razvitem svetu. Število obolelih je naravnost šokantno, samo v Sloveniji vsako leto za njim zboli skoraj 1300 žensk in celo okoli 10 moških. Dejstvo je, da je rak visoko ozdravljiv, če je le odkrit dovolj zgodaj.

Ozaveščanje je zato izredno pomembno, saj pravočasno odkritje nenavadne tvorbe lahko reši življenje. Svoj košček podpore dajem gibanju z lepotnimi favoriti v rožnatih odtenkih.
Na očeh sama obožujem rožnate odtenke. Predstavljajo nevtralno izbiro, ki je le nekoliko drugačna od klasičnih sivo-rjavih tonov. Odlično se podajo k vsem barvam oči, še posebej pa zelenim (kot so tudi moje).

Moje priporočilo je četvorček senčil L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Smoky v odtenku Eau de Rose E6. Ustnice v rožnatih odtenkih so chic klasika, ki doda nekaj svežine. Dolgoobstojna živahna izbira je L'Oreal Paris Infallible X3, zanimiv in drugačen produkt za obarvanje ustnic, ki ima na eni strani nekakšen gel s hialuronsko kislino, na drugi strani pa močno pigmentiran glos.

Najprej se nanese le-tega, nato pa se barvo fiksira z brezbarvnim delom. Odtenek 214 Raspberry for Life je resnično čudovit, produkt pa diši po sladkih malinah. Pri lakih za nohte L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile ne morem mimo svetlo, pastelno roza odtenka 220 Dimanche Apres-Midi. Bolj živahen pa je na primer 330 Fuchsia Palace, obema je skupna čudovita tekstura, ki se enostavno nanaša, dobra obstojnost in čudovit vonj.
 

Priberi tudi o: Sculpting tehnike by @Ajdas

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Smoky

  • L'Oreal Paris Infallible X3

  • L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile

Registrirajte se / Prijavite se