Veliki oktobrski trend 2018 – vijolični odtenki in mat učinek

Hladna jesen je končno prispela. Iz sandalov in kopalk smo vskočili v škornje in se ogrnili s plašči. S spremembo letnega časa pride tudi sprememba stila. Glavni oktobrski modni trend leta 2018 se ne razlikuje bistveno od preteklih let. Jeseni in pozimi je čas za bolj temačne barve – črno, rjavo in sivo. Na mestnih ulicah boš srečevala »uniformirana« dekleta v črnih jaknah in plaščih. Zato vsaj ti izstopaj – s pomočjo vijoličnega makeupa!

Vijolični odtenki kot glavni trend leta 2018

Vijolična barva je simbol moči in ambicije in je bila včasih rezervirana izključno za pripadnike kraljevih družin. To jesen uporabi makeup v vijoličnih odtenkih in se počuti kot princeska! Priznana znamka Yves Saint Laurent je kot glavni letošnji jesenski trend predstavila kolekcijo YCONIC PURPLE. Kot pove že samo ime, je poudarek na vijolični barvi, celotna kolekcija pa izžareva intenziteto in ženstvenost.

Veliki oktobrski trend 2018 – vijolični odtenki in mat učinek

Jesenska kolekcija Yves Saint Laurent

Ko določen trend predstavi hiša, kot je Yves Saint Laurent, smo prepričani, da bo ta postal absolutni hit v svetu ličenja. Jesenska kolekcija YSL vsebuje nekaj izdelkov, ki se bodo zagotovo znašle na seznamu želja za tvojo kozmetično torbico.

Couture Eye Pallete –  paleta senčil za zbirateljice

Edinstveno paleto senčil YCONIC PURPLE je ustvaril direktor YSL Beauté, Tom Pesce, namenjena pa je najbolj zvestim oboževalkam te znamke. Že sama škatlica je prava umetnija. Krasi jo svetleč Y, logotip pa je prekrit z delci diamantnega prahu. Še lepša pa je vsebina palete, v kateri kraljuje vijolična barva. Pridružile so se ji še bakrena, modro-črna in bela, ki se odlično ujamejo z vijolično. Skupaj ustvarijo delikatno kombinacijo, ki bo odlično pristajala vsem odtenkom polti. Na voljo sta tudi dva nanašalnika, s katerima lahko naneseš vse barve iz palete.

Veliki oktobrski trend 2018 – vijolični odtenki in mat učinek

Večnamenski svinčniki za aktivne ženske

Ogromna torbica, v kateri nosiš kozmetično torbico, je stvar preteklosti. Danes tudi pri makeupu šteje večopravilnost. COUTURE CHALKS vsebuje štiri manjše svinčnike, ki so lahko senčila za oči, rdečilo za ustnice in lica. Svinčniki spominjajo na šolsko kredo, zavzeli bodo malo prostora v tvoji torbici, na voljo pa so v štirih odtenkih – črni, bež, bronasti in rdeči. So izjemno praktični in lahko jih uporabiš pri vseh makeup kombinacijah. S črnim lahko definiraš oči, bež se bo odlično odrezal kot osvetljevalec, z bronastim lahko poudariš oči in obraze ali naličiš ustnice. Rdeč je namenjen ustnicam in ličnicam.

Veliki oktobrski trend 2018 – vijolični odtenki in mat učinek

Rdečilo in osvetljevalec Couture

Seveda, vijolični odtenki potrebujejo »podporo« osvetljevalca in rdečila za lica. YSL Beauté je predstavil tudi novo kolekcijo rdečil za lica, ki so še posebej zanimiva, saj jih lahko naneseš na dva načina. Če rdečilo naneseš mokro, bo do izraza prišla njegova intenzivna pigmentacija. Če ga naneseš suhega, boš lahko uživala v brezhibnem makeup – no makeup videzu. Vijolično rdečilo za ustnice bo dodalo piko na i. Rdečilo za ustnice VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM je na voljo v dveh odtenkih – živem bež in fenomenalnem sijočem vijoličnem.

Kateri je tvoj priljubljen oktobrski trend?

So tudi tebi všeč vijolični odtenki ali imaš raje druge barve? Bo tvoja prva izbira mat ali sijoče rdečilo za ustnice? Zaupaj nam v komentarjih!

Če sta ti všeč prefinjenost in eleganca, preberi tudi: Lancôme Chroma – ko se združita ličenje in umetnost

Za ta videz priporočamo

  • YSL Couture Eyeshadow Palette Collector

  • YSL Couture Chalks Collector

Povezane teme: rdečilo za ustnice , ustnice, trend , Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pozabi na podaljševanje: nasveti za hitrejšo rast las

Če se tudi tebi zdi, da tvoji lasje nikdar ne bodo zrasli do želene dolžine, ne glede na vse mogoče obloge in domačo nego, nisi edina...