Vodič ličenja: Čas je za platinasti New York Look

Naravni »make up-no make up look« je še vedno nepremagan. Čeprav sta zadnjih nekaj let na sceni dominirala močno konturiranje in »deep crease« tehnika ličenja oči, so se letošnjo pomlad stvari nekoliko spremenile. Sproščen naraven videz lahko enako deluje enako učinkovito kot »full coverage make up«, če le uporabiš prave izdelke in jih pravilno naneseš. V ta namen ti predstavljamo preprost vodič ličenja, s katerim boš videti, kot da si ravnokar prispela iz New Yorka.

Korak 1: Nanesi pravi tekoči puder

Prvi korak k popolnemu »make up-no make up« videzu je vsekakor podlaga. Da bi bil tvoj ten perfekten skozi ves dan, ti predlagamo Maybelline Fit Me Matte puder. Ta bo popolno prekril tvoje mane, se stopil s tenom in preprečil svetenje kože. Nanesi eno plast tekočega pudra Fit Me, da bo tvoj ten videti povsem naravno, koža pa pripravljena na naslednje korake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 2: Z maskaro razpri pogled

Verjetno se strinjaš, da brez maskare ni zapeljivega pogleda. Če želiš svoj pogled zares razpreti, nanesi maskaro Maybelline New York Colossal Platinum, ki z učinkom platinastega sijaja tvojim trepalnicam zagotavlja posebno dimenzijo. Ta maskara je izredno obstojna, zlahka se nanaša, ne ustvarja kepic in se ne razmazuje. Če si tudi ti aktivna skozi ves dan, ti bo takšen izdelek prišel neizmerno prav.

Korak 3: Popolne obrvi

Vsi sanjamo o popolnih obrveh, kajne? Da jih ne bi vsako jutro risala in poskušala ujeti simetrijo in izpolnjenost, ti predstavljamo čudovito rešitev – Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off gel. Nanašamo ga v le treh preprostih korakih, obstojen pa je kar tri dni! Ves ta čas ti torej ne bo treba razmišljati o oblikovanju obrvi, saj bodo videti negovane in izenačene.ž

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 4: Šminka po tvoji meri

Če obupuješ v iskanji pravega odtenka šminke, ki bi popolnoma ustrezal tvojemu tenu, bo Maybelline New York rešil vse tvoje probleme. Šminka Color Sensational Made For All je narejena tako, da se povsem prilega vsakemu tenu, kar pomeni, da ustreza prav vsaki od nas. Za »make up-no make up look« uporabi odtenek Pink For Me, ki bo tvojim ustnicam zagotovil naraven volumen. Za zvečer izberi drznejšo in zapeljivo rdečo barvo.

Bonus korak: Intenzivnejši pogled za zvečer

»Make up – no make up« videz je idealen za čez dan, zvečer pa ti bo še intenzivnejši pogled dal dodatno samozavest. Na že ustvarjeni »make up-no make up look« nanesi enega od senčil iz palete Maybelline New York Burgundy Bar, zatem pa zgornjo linijo očesa uokviri z gelom v svinčniku Maybelline New York Tattoo Liner, ki je odporen na vodo in se ne razmazuje.

Vodič ličenja: Čas je za platinasti New York Look

Si ljubiteljica  »make up-no make up« videza, ali imaš vendarle raje intenzivnejša ličila? Podeli z nami v komentarjih.

Preberi še: Naliči se kot ena največjih modnih ikon

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me Matte 105

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Colossal Platinum Black

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , tekoči puder , puder, ustnice, večerni make up , dnevni make up , nude , obrvi, poletni make up, Maybelline New York , trepalnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Microfeathering je preteklost - tu je microshading

Čeprav je tehnika microfeathering osvojila mnoge simpatije, saj obrvi naredi pernate in lahkotne, še vedno stremimo k poudarjenim, definiranim obrvem,...