Volume Million Lashes: Legendarna maskara z izboljšano formulo

Nekaterih besed ni treba izgovoriti – zadostuje samo pogled. Ko je pred teboj ljubljena oseba, milijon besed ne bi moglo pojasniti, kaj čutiš, nikakor ne na tak način, kot to lahko stori tvoj pogled. Ko iz tvojih oči stečejo solze žalosti ali veselja in se grlo stisne, tvoj pogled spregovori namesto tebe. Ko zmaguješ v katerem koli pogledu življenja, kljub vsem nasprotnim silam, samo tvoj pogled izda, koliko truda in dela se skriva za tvojim uspehom. Pogled nas izdaja tudi takrat, ko se na vse pretege trudimo skriti prava čustva, in je resnično vreden milijon besed.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara z izboljšano formulo

Odpri pogled z maskaro Volume Million Lashes  

Da bi bil tvoj pogled še intenzivnejše razprt, poskrbi maskara Volume Million Lashes, s katero bodo tvoje trepalnice resnično prišle do izraza in se bohotile v čudoviti gostoti. Formula s kolagenom, s katero se lahko pohvali ta legendarna maskara iz kozmetične hiše L’Oréal Paris, je letošnjo pomlad še izboljšana in obogatena z dragocenimi eteričnimi olji. Maskara Volume Million Lashes že dolga leta velja za eno od najboljših, s časom pa njena kakovost samo še raste! Njena krtačka je kreirana tako, da subtilno razdvoji tvoje trepalnice, hkrati pa jih naredi izrazito goste. Poleg tega je Volume Million Lash opremljena s posebnim merilcem, ki se prilagaja dlačicam krtačke in z njih že takoj odstrani višek maskare. Tako maskaro vselej nanesemo v optimalni količini, z lahkoto in brez nastajanja kepic.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara z izboljšano formulo

Izberi Volume Million Lashes po svoji meri

Poleg klasične maskare Volume Million Lashes, ki bo tvojim trepalnicam zagotovila popoln volumen brez kepic, se lahko odločiš tudi za Volume Million Lashes Excess ali Volume Million Lashes Extra Black maskaro.

Maskara Volume Million Lashes Excess ima nekoliko večjo krtačko, ki tvojim trepalnicam podarja še bolj dramatičen videz, maskara Volume Million Lashes Extra Black pa z intenzivno črno barvo tvoj pogled naredi posebej impresiven.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara z izboljšano formulo

Nova maskara Volume Million Lashes Gold Limited Edition

Ob dnevu žena iz blagovne znamke L’Oréal Paris prihaja nova omejena izdaja maskare Volume Million Lashes v zlati embalaži, ki je obogatena z dragocenimi olji in bo tvoje trepalnice definirala do popolnosti. Maskara je idealno darilo za dan žena, za mamo, sestro ali prijateljico.

Volume Million Lashes: Legendarna maskara z izboljšano formulo

Za pogled, vreden milijon besed

Vsi tipi maskare Volume Million Lashes so izredno obstojni – njihov učinek traja cel dan, kar pomeni, da so trepalnice goste in popolno ločene od korenin do konic. Ta maskara bo poglobila vsak tvoj pogled in mu pomagala, da izreče vse tisto, kar bi težko spravili v milijon besed. Ker si to zaslužiš in ker se ceniš!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Preberi še: Zakaj je mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature hit letošnje pomladi?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Volume Milion Lashes Excess

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra-Black

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Volume Million Lashes Gold Limited

Povezane teme: make up , maskara, trend , moda, trepalnice, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Praznični stili ličenja, ki to sezono navdihujejo

Znane osebnosti so pravi vir navdiha ob koncu tega nenavadnega in izzivov polnega leta, ki bo kmalu ostalo za nami...