Vsaka po svoje!

Jana Koteska

Simpatična rdečelaska prisega na sproščeni stil, zato so ji še posebej ljube preproste bele majice.  Svoj avtorski izdelek z napisom Boginja je tako kombinirala z ljubkim črnim krilom. Jana prav tako ni pretiravala z uporabo ličil. Le dobra podlaga, nekaj maskare in lip gloss.

S svojim stajlingom je dokazala, da so njena oblačila primerna tako za obisk večernih dogodkov kot tudi pohajkovanje po Zanzibarju.

 

Pia Pustovrh

Simpatična voditeljica z nalezljivim smehom, ki je januarja postala mamica sinčku Pasqualu je že v odlični formi. Kot povezovalka programa je tokrat izbrala vedno modno črno oblekico, lase pa si je spela v slogu Hollywoodskih div, celoten videz pa nadgradila z usodno rdečimi ustnicami.

 

Eva Boto

Mlada pevka, ki smo jo vajeni stati le na glasbenem odru, je tokrat uživala tudi v družbi postavnih mladeničev. Za večerni dogodek je tokrat izbrala črni kombinezon, ki ga je okrasila z bogato verižico. Odločila se je za večerni videz zelo priljubljene zadimljene oči in nude ustnice.

Eva priznava, da je velika odvisnica od ličil, zato natančno ve, kaj ji najbolje pristaja.

 

💄👄 #makeupaddict

A photo posted by Eva Boto (@eva_boto) on

Povezane teme: make up , zvezde , trend , slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sedem korakov za pravilno nanašanje tekočega pudra

Če se želiš rešiti ali vsaj ublažiti vidne nepravilnosti na koži, kot so rdečica in temni podočnjaki, ne bo dovolj, če čeznje zgolj razmažeš tekoči pu...