Vsaka po svoje!

Jana Koteska

Simpatična rdečelaska prisega na sproščeni stil, zato so ji še posebej ljube preproste bele majice.  Svoj avtorski izdelek z napisom Boginja je tako kombinirala z ljubkim črnim krilom. Jana prav tako ni pretiravala z uporabo ličil. Le dobra podlaga, nekaj maskare in lip gloss.

S svojim stajlingom je dokazala, da so njena oblačila primerna tako za obisk večernih dogodkov kot tudi pohajkovanje po Zanzibarju.

 

Pia Pustovrh

Simpatična voditeljica z nalezljivim smehom, ki je januarja postala mamica sinčku Pasqualu je že v odlični formi. Kot povezovalka programa je tokrat izbrala vedno modno črno oblekico, lase pa si je spela v slogu Hollywoodskih div, celoten videz pa nadgradila z usodno rdečimi ustnicami.

 

Eva Boto

Mlada pevka, ki smo jo vajeni stati le na glasbenem odru, je tokrat uživala tudi v družbi postavnih mladeničev. Za večerni dogodek je tokrat izbrala črni kombinezon, ki ga je okrasila z bogato verižico. Odločila se je za večerni videz zelo priljubljene zadimljene oči in nude ustnice.

Eva priznava, da je velika odvisnica od ličil, zato natančno ve, kaj ji najbolje pristaja.

 

💄👄 #makeupaddict

A photo posted by Eva Boto (@eva_boto) on

Povezane teme: make up , zvezde , trend , slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Črno-beli stil manikire je letošnjo zimo IN

Klasika nikdar ne pade v pozabo, pač pa vsake toliko časa ponovno vznikne med trendi, po navadi v povsem novi preobleki...