YSL Beauté in linija izdelkov All Hours

ENCRE DE PEAU 2017

VZEMITE VSE, KAR VAM NOČ PONUJA

24 ur v življenju ženske. Brez predaha.

Imate našo celodnevno podporo. Od prvega pogleda v ogledalo pred večernim izhodom pa vse do zadnjega, preden pred spanjem odstranite ličila – YSL Beauté ima rešitev.

Pripravite svoj obraz na izzive. Naj bo vedno popolno matiran in prekrit. Ne glede na to, kaj se dogaja in kateri del dneva ali noči je. Brez popravljanja ali osveževanja ličil. Vseh 24 ur, kolikor trajajo tudi vaše aktivnosti.

Predstavljamo vam YSL-ovo novo, dolgoobstojno podlago: ALL HOURS. 

Dva koraka do popolne polti z izjemno obstojnostjo v vseh situacijah. Izjemen končni rezultat, brez učinka maske ali »zabetoniranega« videza. Bogat nabor odtenkov podlage, ki je hkrati tudi zaščita pred onesnaženjem v urbanem okolju.

Pripravi. Prekrij. Popravi. Nič lažjega.

TEKOČI PUDER ALL HOURS

BODITE PRIPRAVLJENI, PODNEVI IN PONOČI

YSL Beauté predstavlja prvi tekoči puder, ki ostane popolno obstojen tudi ponoči.

Pijače. Večerni izhodi. Ples. Je vodoodporen in ne pušča sledi – ne glede na vse ostane popolno obstojen kot ob nanosu in ne zahteva popravkov. Popolno matirana polt 24 ur na dan.

Steklenička tega prefinjenega, žametnega tekočega pudra spominja na Saint Laurentovo brezčasno obleko.

Visok delež finih pigmentov in vodoodporen zaključek, ki ne pušča sledi, omogočata popolno prekrivanje 24 ur. Obraz je zahvaljujoč sferičnim delčkom silikonske smole videti sveže in ovit v mehko svetlobo. Tekoči puder je na voljo v 12 odtenkih, od svetlega do najtemnejšega.

Nemastna formula ohrani zdrav sijaj in matiran zaključek, ublaži pore in kožo naredi porcelanasto gladko.

Zahvaljujoč posebnim polimerom, obogatenim z delčki perlita iz vulkanskih sten, ki v vodi lahko vpije tudi do 3,5-krat večjo težo od lastne, ostane tekoči puder obstojen ves dan, ne glede na hiter ritem in številne aktivnosti.

Poseben kompleks sestavin za nego kože z antioksidacijskim učinkom izboljša njeno teksturo in jo zaščiti pred škodljivimi vplivi v urbanem okolju. Kombuča, fermentiran izvleček črnega čaja, ji zagotovi zdrav sijaj. Najpomembneje pa je, da zaščitni faktor 20 kožo varuje pred prihodnjimi poškodbami.

KOREKTOR ZA PREKRIVANJE ALL HOURS

POPOLNO PREKRIVANJE – POSLOVITE SE OD NEPRAVILNOSTI

Drugi dragulj: korektor za prekrivanje, ki se popolno zlije s podlago in zagotavlja popolnoma gladko kožo tudi do 16 ur.

Črna tuba z zlatim pokrovčkom in legendarnim logotipom Cassandra na prvi pogled razkrije premišljen dizajn. Prozorno okence razkrije odtenek tekočega korektorja za prekrivanje, obogatenega s pigmenti – vse, kar potrebujete, da skrijete temne kolobarje in nepravilnosti ter polepšate polt.

All Hours Concealer je na voljo v šestih odtenkih – od Porcelain in Toffee do Almond in Honey. Zaradi visokega deleža prečiščenih mineralnih pigmentov je odporen proti znoju, toploti in puščanju sledi. Preizkušen je bil v zelo zahtevnih pogojih (med savnanjem), rezultati pa so bili izjemni – popolno prekrivanje, odlična obstojnost in odpornost proti znoju. Vsak dan zagotavlja 16-urno popolnost: matiran zaključek brez neželenega učinka maske na obrazu zahvaljujoč nemastni, žametni teksturi, ki se optimalno zlije s kožo.

S tapkanjem z aplikatorjem nanesite izdelek na obraz in ga zlijte s kožo za enakomerno polt. Tudi po 16 urah bo videz popoln – izdelek se ne bo nakopičil v gubicah, vi pa boste videti sveže kot takrat, ko ste ga nanesli. Zagotavlja popolno prekrivanje nepravilnosti, temnih kolobarjev pod očmi, rdečice in pigmentacijskih madežev, nad čemer je navdušenih 87,5 % preizkušanke. Vedno boste pripravljeni na fotografiranje od blizu.

NAJ BO VAŠ VIDEZ POPOLN,

PONOČI

IN PODNEVI.

Preberi še: YSL Beauté predstavlja jesenski videz za leto 2017

Povezane teme: tekoči puder , Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je mineralni puder?

Ta kozmetični izdelek je narejen iz povsem naravnih sestavin, ki izvirajo iz mineralov zemlje. Že nekaj časa upravičeno kraljuje na trgu, in sicer iz ...