YSL Beauté - Mon Paris Eau De Toilette

Tako kot pri najbolj strastnih ljubezenskih zvezah, je čas za novo raven. Izgubite tla pod nogami. Dotaknite se nebeških višav.

Predstavljamo vzvišeno ljubezen, utelešeno v Mon Paris Eau De Toilette. Eau De Parfum je služil kot izhodiščna točka novega iskanja vrtoglave ljubezni v isti družini dišav in istem mestu zaljubljencev – Parizu.

mp edt

Novi, vrtoglavo beli chypre

Opojen in zračen hkrati je novi beli chypre dišave Mon Paris Eau de Toilette delo Oliviera Crespa, Dore Baghriche in Harryja Fremonta, treh ustvarjalcev parfumov, ki so ustvarili originalno dišavo Mon Paris Eau de Parfum. V želji po inovativnem umetniškem izražanju so združili ustvarjalne moči in spojili prepoznavne stile v enostaven in prefinjen koncept: edinstveno kombinacijo treh vizij ljubezni.

Zgornje note dišave Mon Paris Eau De Toilette spominjajo na prve znake privlačnosti – razburljive, intrigantne, skrivnostne. Bergamotka, malina in robida počasi pletejo ljubezensko mrežo ...

Razkošno in razigrano srce dišave skriva čutni vrhunec belega jasmina, tuberozo in belo sozvočje cveta potonike, ki jih poudarijo romantične note cveta pomaranče. Globoko vdihnite svežino dišave in na široko odprite srce.

Osnovne note prežema nezaustavljivo opojen cvet kristavca. Globok, a ponovno nezaustavljivo zračen, v kombinaciji z lesno čutnostjo pačulija, bleščečo belino mošusa in toplino ambroxa, tvori edinstveno ljubezensko sozvočje.

Rezultat: novo doživetje chyprea. Zares se mu ni mogoče upreti. Moderen. Novo čutno doživetje, ki raziskuje in zbuja najgloblja čustva, ki jih izraža z eksplozivno močjo. Rojeva se ljubezen – nasprotujoča, nepričakovana, noro intenzivna. Ni pomoči – opiti ste z ljubeznijo.

Razigrana ljubezen: L’amour Fou​

Legendarno obliko stekleničke dišave YSL Beauté, nežno zaobljenih »ramen« iz večslojnega stekla z dragoceno oranžno tekočino, krasi couture lavaliere. V tej interpretaciji je klasična pentlja prefinjena, bolj čutna, zračna in okrašena z drobnimi pikami, ki simbolizirajo nekoliko bolj osebno in razigrano ženstvenost in svobodo.

Teža stekla odraža drznost edinstvenega stila – Yves Saint Laurentovega smokinga s črnim metuljčkom. Steklenička je izjemno čutna kot trenutek, ko moški v hladni noči ogrne žensko s svojim suknjičem.

Obraz ljubezni

mp edt

Intimen trenutek na pariških strehah. On se nagne k njej in jo strastno objame, medtem ko prameni njenih las padajo čez rob kamnite ograje. V daljavi se vidi Eifflov stolp in roza nebo kot barva mon paris eau de toilette, ki se razliva čez sivkaste silhuete mesta. Ona gleda v nebo z očmi, polnimi ljubezni. Popolnoma opita se prepustita vrtoglavi ljubezni.

Ona je Crista Cober, čutna modrooka Kanadčanka z visokimi ličnicami in polnimi ustnicami, model in zvezda promocijske kampanje za dišavo Mon Paris Eau de Parfum.

On je Parižan Jeremie Laheurte, zvezda filma režiserja Abdellatifa Kechichea La Vie d’Adèle (Adelino življenje).

Njuna strastna ljubezenska zgodba se nadaljuje in ju vodi do nepričakovanih krajev kot dogodivščina, prežeta s kančkom nevarnosti, strasti in najbolj vzvišenih čustev.

Preberi še: Lancôme: Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask

Povezane teme: Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Darila zanj: Postala bodo esenca vajine ljubezenske zgodbe

Zakaj torej ne bi naredila nekaj nekonvencionalnega in svoje najdražjega razveselila z darilom, ki mu bo dalo vedeti, kako rada ga imaš...