YSL Beauté predstavlja jesenski videz za leto 2017

NIGHT 54 - KLUBSKA PRAVILA

Oblecite, kar si drznete – vendar naj bo briljantno, izvirno, elegantno. 

Vstopite s slogom – ste na belem konju, v središču pozornosti, sredi množice svojih občudovalcev, zabavate se!

Hedonizem: na plesišču je množica čudovitih ljudi, ki žarijo. Dimne naprave, disko krogle, igra laserjev – vrtoglava zabava, ki traja do zore in je ne morete pozabiti do naslednjega sobotnega večera.

Ni letnega časa brez nepozabne noči.  In nobena noč ni popolna brez novega videza YSL Beauté. 

Dobrodošli v Night 54.  Ste članica?

PALETA ZA IGRANJE - ZBIRATELJSKA PALETA COUTURE VARIATION LIPS & EYES

Začne se s hologramom, ki hipnotizira; ikonski logotip Cassandra v slogu glamurozne noči iz 70. in nebesno modrih, rumenih in rožnatih; elegantno in iskrivo obenem. 

Znotraj – več blišča, manj direndaja. Sofisticirana vitka paleta elegantnih odtenkov, ki vsako noč ponudi nešteto možnosti.  Zdaj so prvič vsa ličila, ki jih potrebujete, zbrana v eni škatlici omejene izdaje. 

Na eni strani je posebej veliko ogledalce za popoln ogled oči in ustnic. 

Na drugi pa je vrsta odtenkov za ustnice in oči.  Pet odtenkov za ustnice – od nude odtenka do elegantnega koralnega in bordo rdečega s satenastim, mat in sijočim zaključkom. Pet odtenkov senčil za veke v razponu tekstur od kovinsko nude odtenka do globokega črnega in svetlikajočega se globoko vijoličastega odtenka omogoča ustvarjanje kakršnega koli videza – od disko lesketajočega se do rokovsko črno obrobljenih oči. 

S posebej zasnovanim aplikatorjem z dvema čopičema – enim za obrobo ali senčenje vek, drugim pa nežno zaokroženim za preprosto nanašanje na ustnice – vas bo ta paleta omejene izdaje v hipu pripravila za odhod na plesišče.  Tako elegantno.  Tako YSL Beauté. Tako Night 54.

BISTVO IZJEMNEGA VOLUMNA - VODOODPORNA MASKARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE SHOCK WATERPROOF

Za resnično ukročene trepalnice od korena do konic: z gostimi in dolgimi ščetinami krtačke nanesite formulo maskare na trepalnice. Tako bodo trepalnice ločene in privihane cel dan.

Obstojna in nadgradljiva vodoodporna formula z voski in polimeri bo vaše trepalnice naredila elegantne, temne in izrazite. Volumen trepalnic se poveča z vsako novo potezo. Največji učinek z najmanjšim naporom.

ČRTALO ZA OČI, ZARADI KATEREGA PLESIŠČE ZASIJE - COUTURE EYELINER

Osupljivo.  Elegantno.  In najboljše od vsega ... popolnoma zanesljivo.  Couture Eyeliner bo pretresel svet črtal.  Vse v zvezi z njim kaže na visoko raven umetnosti ličenja.  Ustvarjanje grafičnega, definiranega videza v slogu tekočega črtala, s številnimi možnostmi elegantnega zaključka – od mat do satenastega in lesketajočega. 

Njegova tekoča formula se preprosto nanese. Izjemno vitka konica omogoča natančen, profesionalen in preprost nanos.  Z eno potezo je mogoče ustvariti globok in izrazit videz, ki traja cel dan in celo noč, ne da bi se formula razmazala. 

V omejeni izdaji v tem jesenskem videzu z dvema odtenkoma – št. 7 in št. 8 – s kovinskim sijajem, ki naredi zvezdo iz vseh nas.  Zavzemite plesišče s srebrnim ali bronastim odtenkom tekočega črtala.  Konico aplikatorja uporabite za podolgovato črto ali ponovite nanos, da ustvarite debelejšo črto, ki jo na koncu povlečete navzgor. Poudarite videz s črno črto za drzen in zapomnljiv učinek.

Na voljo je v pet osupljivih odtenkih in zaključkih:

Št. 1 Noir Minimal (mat zaključek)

Št. 2 Bleu Iconique (satenasti zaključek)

Št. 4 Brun Essentiel (satenasti zaključek)

Št. 7 Argent Maximal (zaključek Irisé) – omejena izdaja lesketajočega se srebrnega odtenka za poudarjanje oči

Št. 8 Bronze Excessif (zaključek Irisé) – omejena izdaja zlato-bronastega kovinskega odtenka za dramatičen videz oči

OSVETLJEVALEC ZA USTNICE ZA HITER NANOS - ROUGE VOLUPTÉ SHINE

Biserno rožnati odtenki s sijočim zaključkom ustvarijo prefinjen sijaj, ki bo osvetlil videz Night 54.  Z vsakim odtenkom, ki ga lahko uporabite samostojno, boste na plesišču vzbudili pozornost ali pa ustvarili drzen dnevni videz.  Lahko ga nanesete samostojno ali pa čezenj nanesete Couture Hologram Powder za dodaten blišč.

Št. 61 Nu Impulsif – temna rožnata z veliko sijaja

Št. 62 Turbulent Pink – bleda cvetno rožnata z intenzivnim sijajem

MANIKIRA NIGHT 54 - LA LAQUE COUTURE

Za izjemno iskrivo manikiro zagotovite nohtom v srebrnem in bronastem odtenku dodaten holografski lesk s pomočjo večbarvnega laka za nohte z bisernim učinkom, ki odseva svetlobo kot disko krogla.

Št. 54 Studio Silver – lesketajoč se srebrn odtenek z bleščečimi odsevi

Št. 55 Bronze Fever – bogat bronast odtenek, navdihnjen s slogom nočnih klubov iz 70. let

IZJEMNA USPEŠNICA - COUTURE HOLOGRAM POWDER

Pustite se zapeljati najbolj vročemu trendu sezone.

Za holografski videz ličil z učinkom – za ultimativni disko lesk.

Odkrijte izdelek, ki ga ne boste več izpustili iz rok.

Couture Hologram Powder #54 Lazer Violet je vsestranski puder v omejeni izdaji. Uporablja se lahko na ustnicah, očeh, ličnicah, dekolteju ali katerem koli delu obraza ali telesa, ki ga želite poudariti. Osvetljevalni puder prinaša igriv, a močan učinek pri ustvarjanju holografskega učinka na obrazu. 

Malce noro.  Malce divje.  Tako kot vse najboljše noči.

NIGHT 54

DOBRODOŠLI NA ZABAVO

Preberi še: TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION - PONOVNO ROJSTVO IKONE SVETLOBE

Povezane teme: Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maskara vinyl couture by YSL

Sprehodite se po sončni strani ulice...