YSL Black Opium: dišava za sodobne ženske

Si vedno drugačna od ostalih, svobodnega duha in polna življenjske energije? Predstavljamo ti parfum, ki se bo v popolnosti ujel s tvojim karakterjem. To je YSL Black Opium, legendarna dišava, ki jo obožujejo vse generacije žensk! V letošnjem decembru je YSL Black Opium tudi idealno darilo za najbližje, ali pa droben luksuz, ki ga lahko privoščiš sami sebi, v klasični ali v embalaži, oblikovani kot svinčnik, za vse nezaustavljive dame, ki so vselej v gibanju. Tu je tudi nov zaščitni obraz za nove generacije žensk, ki bodo oboževale ta legendarni parfum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megghi Galo (@megghiigalo) on

Kako se je vse začelo?

YSL Beaute je leta 1977 premierno predstavil Opium, parfum, namenjen elegantni, šik, inteligentni ženski, ki pušča sled v življenjih vseh, ki so jo spoznali. Leta 2014 so predstavili Black Opium, resnično avantgardo v svetu dišav. Note črne kave, belih cvetov in vanilije, po katerih je ta parfum prepoznaven, povsem omrežijo in zapeljejo, sama steklenička pa je  oblikovana tako, da naravnost izžareva fantastičen vonj.

YSL Black Opium: dišava za sodobne ženske

Nova YSL muza: Zoe Kravitz

Zoe Kravitz je prava Black Opium ženska, ki izžareva cool karakter. Mlada modna in filmska ikona uteleša vse lastnosti parfuma YSL Black Opium. Je močna, neodvisna in karizmatična, pogumno izbira umetniške projekte in se vselej znajde v centru pozornosti. Njena pojava povsod prinaša pridih sveže energije, prav tako kot tudi parfum, ki ga zastopa. V novi YSL kampanji se Zoe sprehaja po strehah hiš, zavita v okrilje noči, in predstavlja novo, neustrašno generacijo mladih, ki privlačijo z magnetno močjo in preprostostjo, prav tako kot Black Opium.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Nova embalaža v svinčniku

Pri YSL so pozorni na potrebe žensk, zato so lansko leto oblikovali Click and Go, parfum v obliki svinčnika iz linije Black Opium, namenjen dekletom in ženskam, ki so vselej v gibanju. Gel tekstura je prijetna za kožo, pudrast zaključek pa te bo naravnost navdušil. Embalaža zadostuje za kar 200 nanosov. Gre v še tako majhno torbico, videti pa je tako šik in cool, da se bo odlično ujel s tvojim karakterjem. Črn svinčnik, posut z bleščicami, opremljen s čutnim aplikatorjem, omogoča nanašanje popolne količine dišave na vrat ali dekolte. Če do sedaj nisi preizkusila Click and Go, smo prepričani, da te bo ta način parfumiranja navdušil.

Je YSL Black Opium tvoj favorit med dišavami? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Nova YSL dišava: Kako si predstavljaš svojega Y moškega

Za ta videz priporočamo

  • YSL Black Opium

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: parfum, trend , slog, YSL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Naslednji sijaji za ustnice bodo tvojim ustnicam podarili sijočo polnost, barvo in mehak dotik, ki se mu ne da upreti...