YSL in Dazzling lights

Trk dveh zvezd. Eksplozija svetlobe, ogenj, strast. Pokažite ogenj, ki tli v vas.

Predstavljamo novo izdajo – Dazzling Lights. Nova intenzivnost couture glamurja legendarnih sodobnih dišav Yves Saint Laurenta. Mon Paris in Black Opium zdaj izžarevata vročo intenzivnost, prežeto z bleščečo svetlobo. Popolno darilo za neučakane zbiratelje.

MON PARIS

MON PARIS V IZDAJI DAZZLING LIGHTS: OGNJEMET V MESTU LJUBEZNI

Mon Paris: simbol strastnega hrepenenja novih ljubimcev. Skrivni zmenek na strehi prebudi strast, ki v njiju vre.

Pogled v pariško nebo, posuto z zvezdami, razkrije ognjemet ... Spektakularen, sijoč ognjemet, prežet z radostjo.

Odsev notranjega nemira se spremeni v izraz ljubezni: edinstveno in nadzemeljsko lepo. Couture reinterpretacija stekleničke dišave Mon Paris odraža sijočo očarljivo eksplozijo ognjenih iskric, ki simbolizirajo drhtečo vznemirljivost in intenzivnost čustev.

MON PARIS: OČARLJIVA STEKLENIČKA IN ŠKATLICA

Bledo rožnata škatlica že na prvi pogled očara z lepoto in ženstvenim dizajnom. V središču je prepoznaven logotip Cassandre v nepozabni končni eksploziji ognjemeta. Rožnat slap sijočih bleščic, ki so enake barve kot dišava, krasi škatlico s plamtečimi iskrami. Hkrati napolni z energijo, radostjo in ljubeznijo do življenja.

Škatlica skriva stekleničko mehkih linij, okrašeno s klasično ogrlico z obeskom, ki sije neverjetno bleščeče, kot ognjemet. Videti je, kot da je ovita v čarobne živahne sončne žarke, ki pustijo iskrice strasti na vsem, česar se dotaknejo.

MON PARIS: DIŠEČI NEKTAR

Steklenička skriva enako, dragoceno dišavo Mon Paris. Znane note bergamotke iz Kalabrije, živopisna hruška, živahna malina in sijoča jagoda se pretopijo v jasne, transparentne in lahkotne zgornje note. Sledi opojni odmerek zemeljskih not kristavca, potonike in arabskega jasmina, ki tvorijo nepozabno srce dišave, okopano z zapeljivo belim mošusom. Bazne note razkrijejo topel, čuten in vznemirljiv ambroks. Nova reinterpretacija chypreja je prežeta z bleščečo svetlobo.

BLACK OPIUM

BLACK OPIUM V IZDAJI DAZZLING LIGHTS: NEPOZABNA NOČ

YSL-in-Dazzling-lights.jpg

Intenzivno črno nebo. Vznemirljivo tišino pričakovanja je mogoče skoraj otipati. V nekem trenutku se začne svetlikajoča se eksplozija bleščečih barv, ki osvetlijo nebo. Ognjemet.

BLACK OPIUM: ŠKATLICA IN STEKLENIČKA, KI USTVARITA OGNJEMET NA NOČNEM NEBU

Očarljiv ognjemet, sijoč in čudovit, krasi embalažo dišave Black Opium v izdaji Dazzling Lights. Edinstven spoj svetlikajočih se, rožnatih in srebrnkastih delčkov z logotipom YSL Cassandre v središču predstavlja spektakularen prikaz ognjemeta, ki osvetljuje nočno nebo nad Parizom.

V notranjosti se skriva dobro znana šik črna steklenička urbanega dizajna. V couture različici in okrašena z nežnimi svetlikajočimi se bleščicami v rožnati tako kot legendarni dišeči nektar, ki ga skriva, spominja na razkošen ognjemet. Očarljivo sijoča svetloba, ki simbolizira čarobne noči in sladke spomine.

BLACK OPIUM: SOČNI NEKTAR

Ne izpustite ga iz oči. Izvirni Black Opium Eau de Parfum, vsem dobro znana in oboževana sodobna klasika, prinaša opojen vonj užitka brez primere. Zgornje note prebudijo čute v spoju intenzivne energije črne kave, samozavestne ženstvenosti belega cvetja in kremnega belega mošusa. Živahna, čutna in nadvse zapomnljiva dišava. Napetost med svetlobo in temo je izražena prek prežemanja sladke črne kave s sijočim cvetličnim srcem pomarančnega cveta ter nežne topline cedrovine in pačulija.

KAMPANJA

Edie Campbell se še enkrat vrača kot zaščitni obraz dišave Black Opium Dazzling Lights. S sijočimi črnimi lasmi in očmi, poudarjenimi s svinčnikom, črnim kot oglje, oblečena v klasični smoking znamke YSL, sopomenko za slog in drznost, drži svojo dragoceno stekleničko dišave Black Opium, katere sijoča površina odraža svetlikajoče se obrise mesta v ozadju. Skrivnosten, čuten, a tudi svečan rožnat nektar v srcu stekleničke sije kot sončni žarki na temnem nočnem nebu.

Preberite še: YSL in praznični videz za leto 2017

Povezane teme: parfum, trend , Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako oblikovati asimetrične naravne obrvi

e je je ena obrv dvignjena ali spuščena, daljša ali krajša, bolj ali manj zapolnjena ali celo popolnoma drugačne oblike, ni konec seta! Predstavljamo ...