YSL in praznični videz za leto 2017

YSL in praznični videz za leto 2017

Ona je očarljivo sijoča ...

Njena videz in osebnost odražata zapomnljivo moč,

je kot sijoča eksplozija, ki privlači vse, ki se znajdejo v njeni bližini.

Je kot neustavljiva raketa. Kot ognjemet. Prava upornica.

To je njen čas.

Bližajo se prazniki.

PRAZNIČNI VIDEZ – DAZZLING LIGHTS

Pripravite se za slavje: eksplozija ognjenih barv in iskrice svetlobe razkrijejo nesporno strast. Rokersko, uporniško, prevratniško. To je zagotovo čas, da zasijete.

Navdihujoče kode barv prižgejo ogenj: spoj platine, zlato rožnate in sijoče rdeče z raznobarvnimi iskricami – osnova kolekcije so sijoče barve ognjemeta.

Z dolgotrajnimi učinki svetlikanja teksture se ognjemet jasno odraža tudi v dizajnu, dokaz pa je svetlikajoča se, sijoča in vznemirljiva kolekcija.

ZBIRATELJSKA PALETA

YSL in praznični videz za leto 2017

Ta izdaja je na voljo v posebej oblikovani praznični embalaži z logotipom Cassandre in barvami ognjemeta v ozadju.

Paleta skriva skrbno izbrane odtenke rdečila za lica, senčila in rdečil za ustnice za ležeren, a hkrati prefinjen dnevni videz. Za zbirateljsko paleto Holiday Look 2017 je značilen prepoznaven in slogovno zanimiv dizajn – nestrpno boste čakale priložnost, da jo ponosno vzamete iz torbice!

Rdečilo za lica Light up Your Life: lica poudarite z rdečkasto rožnatim rdečilom z delčki platinastega sijaja za zapeljiv praznični videz. S čopičem nanesite rdečilo na lica ali ga uporabite kot osvetljevalec in ga nanesite samo na vrh ličnic. Nežna poteza s čopičem bo kožo na dekolteju ovila v diskreten sijaj – popolna pika na i za večerni izhod.

Senčilo Sparkle Eyes: štirje odtenki sijočega senčila – od prefinjeno srebrno sive in temnejše sivo-rjave do svetlejše zlate in rožnato zlate.

Ponujajo popolno kombinacijo svetlobe in teme z nežnim sijajem: uporabite jih ločeno, da ustvarite odtenek, ki ustreza vašemu najljubšemu tušu za oči, ali pa jih pomešajte z nanosom svetlejših odtenkov pod obrvmi in temnejših bližje vek.

Aplikator lahko uporabljate z obeh strani: ravna stran je primerna za izrisovanje debelejših linij ali nanos senčila na celotno površino veke, zašiljena pa za natančno izrisovanje.

Rdečilo za ustnice Shimmer Kisses: dva odtenka, svetlo rožnat in intenzivno rdeč. Dodajte na ustnice kanček ognjemeta – subtilno svetlikanje za piko na i.

ROUGE PUR COUTURE, ZBIRATELJSKA IZDAJA

YSL in praznični videz za leto 2017

Polne barve, ki se jim ni mogoče upreti. Odkrijte Rouge Pur Couture v do zdaj najbolj izzivalni izdaji.

Škatlica rdečila za ustnice je radostno slavje ob bleščečih barvah ognjemeta. Na konici rdečila je vgravirana eksplozija ognjemeta. Odkrijte vizualno vznemirljiv dizajn, ki vabi svobodnega duha.

Le Rouge št. 1 – klasična, brezčasna rdeča s kančkom drznosti.

Le Orange št. 13 – močno oranžna, drzna in očarljiva.

Le Fuchsia št. 19 – rožnata kot kanček vznemirjenja.

Le Nu št. 70 – sodobna interpretacija bež rožnate, nevtralna in šik. 

TOUCHE ÉCLAT, ZBIRATELJSKA IZDAJA

YSL in praznični videz za leto 2017

Legendarni svinčnik, ki povrne koži bleščeč sijaj, je v posebni izdaji okrašen z bleščečim ognjemetom. Ta izdelek je glamurozen dodatek ličilom in je na voljo v dveh odtenkih s toplimi in hladnimi podtoni: Rose Lumiere št. 1, Ivoire Lumiere št. 2.

Očarajte in bodite očarani.

Preberite še: Ponovna postavitev kolekcije YSL Beauté VERNIS À LÈVRES na trg v letu 2017

Povezane teme: trend , Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naša nova zimska obsesija: Mat nohti

Hladno, vetrovno, pa tudi idilično zimsko obdobje je perfektno za lepšanje in negovanje rok ter nohtov in trenutek je pravi za spremljanje najnovejših...