YSL Libre: Svoboda kot življenjski stil

Za vse, ki so rojeni zato, da so svoji, da rušijo meje in brišejo prepovedi, da verjamejo v sanje in ideale, da imajo pravico do zavračanja kompromisov, da se ne bojijo sodb in kritik, da vselej, tudi po robu hodijo z dvignjeno glavo, samozavestno in hrabro, so pri YSL kreirali dišavo, ki slavi svobodo!

YSL znamka je šla vselej na čelu emancipacije žensk, že s tem, ko so klasični moški smoking pretvorili v izzivalno žensko večerno obleko, potem pa še s konceptom provokativnih mini kril, ki so ženske povsem osvobodile. Libre je nadaljevanje iste misije. Z njim si lahko hkrati močna in hiper ženstvena, ultra kul in vrela kot ogenj. Svoboda kot ultimativni luksuz, stanje zavesti, stil življenja in življenje samo – v steklenički Libre zavzema neko povsem novo dimenzijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Preizkusi vonj svobode

V svoji dolgi zgodovini so pri YSL ustvarili serijo impresivnih klasikov: Opium, Paris, Kouros, in seveda pravi heroj med parfumi - Black Opium. Ko govorimo o trendih, je bila znamka YSL vselej vodja, nikdar sledilec, zato je inovativnost nekaj, kar lahko upravičeno pričakujemo od vsakega novega izdelka, ki ga ustvarijo.

Oblikovalca parfuma Anne Flipo in Carlos Benaïm sta aromatičen in ekstravaganten fougère, sicer klasično sestavino moških parfumov, združila z veličastno sivko, ta provokativna odločitev pa je porodila neverjetno žensko dišavo, ki se ji ne da upreti in je stkana iz treh besed: androgeno, močno in šik!

YSL Libre: Svoboda kot življenjski stil

Koketiranje možatosti in ženstvenosti

Cvetna nota, nastala na provansalskih poljih sivke, združena s senzualnim cvetom marokanske pomaranče ustvarja edinstven fuzijo, ki jo dopolnjuje drzni akord mošusa. Pod sadjem in cvetlicami se nahaja topla baza vanilije z Madagaskarja, jasmina in cedrovine.

Nenehno preigravanje med seksapilom in sproščenostjo, koketiranje možatosti in ženstvenosti … To dišavo kontrastov in luksuza so razvijali polnih sedem let, vmes pa je doživela kar 1500 različic, preden je zmagovalno nastopila pod imenom Libre! 

Z zapeljivostjo in eleganco Pariza, dinamiko New Yorka, v elegantni steklenički, navdahnjeni s črno obleko Saint Laurent in zlato ogrlico, ki spominja na ročaje YSL torb – Libre je tu, da te osvobodi vsega konvencionalnega!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Divji val strasti

Čeprav je primarno cvetličen, je parfum težko definirati z enim samim opisom – cvetličen, jantaren, sadni, ali pač vse to skupaj, plus nekaj povsem novega in nepričakovanega!

Čudovito značilen, za tiste, ki se ne bojijo biti to, kar so, za tiste, ki živijo s polnimi pljuči, letijo v nezamisljive višine, za vse avtentične in neustrašne – YSL Libre je edina izbira letošnje sezone! Kot močan val, ki neusmiljeno buta ob obalo, in plamen, ki se kot strast razplamti na vetru, parfum budi nostalgijo in dviga samozavest. Le en pritisk in znašla se boš v oblaku svobode!

YSL Libre: Svoboda kot življenjski stil

YSB Libre lahko kupiš v Notino drogerijah, če pa ga želiš naročiti takoj, klikni na spodnjo povezavo.

IG: @yslbeauty, #IamLibre

Za ta videz priporočamo

  • YSL Libre

    Takojšnje naročilo
  • YSL Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick

    Takojšnje naročilo
  • YSL Touche Eclat

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: parfum, trend , YSL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je mineralni puder?

Ta kozmetični izdelek je narejen iz povsem naravnih sestavin, ki izvirajo iz mineralov zemlje. Že nekaj časa upravičeno kraljuje na trgu, in sicer iz ...