YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM

PRIPRAVITE SE NA ZAPELJIVO IGRO

BARVA IN NEGA ZDRUŽUJETA MOČI

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Nagajiva porednica, eksplozivna in svojeglava. Sodobna ženska lahko trdi, da ni nič od tega, vendar pa YSL Beauté ve, da se za njenim uporniškim šarmom skriva ogromna moč.

YSL Beauté je poskušal dognati želje sodobnih ljubiteljic ličil in tako leta 2017 predstavlja revolucionarno hibridno formulo – nadaljevanje zgodbe o legendarnem izdelku VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.
Dve formuli, dvojna korist. Z novim balzamom VOLUPTÉ TINT-IN-BALM sijoča barva združuje moči z negovalnim balzamom, ki se stopi na ustnicah in tako pusti zapeljivo sled.
Zato vrzite proč ogledalo, ni se vam treba preveč truditi. Za igrive ljubiteljice balzama za ustnice, ki so nenehno v gibanju, je VOLUPTÉ TINT-IN-BALM preprosta rešitev, brez katere ne bodo več mogle, saj ustnice v trenutku ovije v sijaj bleščečih se barv in jim zagotavlja dolgotrajno nego.
Pozabite na sramežljivost. Preizkusite VOLUPTÉ TINT-IN-BALM namesto tradicionalnega balzama in svetu pokažite boljšo različico sebe.

FORMULA ZA ŽENSKE SVOBODNEGA DUHA

DVOJNA HIBRIDNA REVOLUCIJA

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Linija izdelkov VOLUPTÉ se ne zadovolji z že videnim. Nov izdelek VOLUPTÉ TINT-IN-BALM je preprosto popoln spoj negovalne moči balzama in bleščečih se barv.
Zahvaljujoč edinstvenemu dvojnemu jedru zagotavlja dvojno korist z očarljivim zaključkom. Zunanja plast v trenutku ovije ustnice v bleščeč sijaj in jih prežema z živopisnimi, a vendar prosojnimi barvami. 
Na vrhu rdečila, ki je v obliki ustnic, se skriva jedro z drugačno teksturo. Zahvaljujoč novi tehnologiji t. i. povratnega vbrizgavanja dve formuli z dvema različnima teksturama ustvarita formulo z dvojnim učinkom za revolucionarni zaključek v prepoznavnem slogu hiše YSL Beauté. 
Preprosto in hitro. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM je poljub v barvi zapeljivega sijaja. Ne morete nehati – bolj ga nanašate, dlje ostane na ustnicah, barve pa postajajo vse intenzivnejše. Dan za dnem se njegova negovalna formula z vsakim gibom nežno topi na ustnicah. 
Tu pa je tudi vtisnjen poljub – igriv motiv v samem osrčju Laurentovega sveta in prepoznavni podpis linije VOLUPTÉ.

MOJE USTNICE – LE BOLJŠE 

MAMLJIV ADUT

Poljub barve – dolgotrajen odtis na ustnicah. Bleščeče se negovalne barve, ki razkrijejo tudi vašo poredno stran.
Edinstvena hibridna formula 2 v 1 se igrivo spogleduje z ustnicami ter vam tako daje edinstveno priložnost, da se izrazite.
VOLUPTÉ TINT-IN-BALM je izdelek po meri za ustvarjalne ženske, ki se rade igrajo z barvami in spontano snujejo nove videze. Na voljo je v treh kompletih muhastih odtenkov, ki prebujajo uporniško moč. Škatlica je bele in zlate barve – v šik kombinaciji, ki se popolnoma ujema z eksplozivno vsebino.

ME BUT FLIRTIER 

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM
Navidezno sramežljiva, vendar vtis lahko vara. Tej rojeni spogledljivki se je nemogoče upreti zaradi ležernih bleščečih se odtenkov, ki razkrivajo njeno poredno stran.
Št. 1 Dream Me Nude – očarljiv, ready-to-wear, nevtralen odtenek
Št. 2 Tease Me Pink – spogledljiva rožnata, ki pritegne poglede
Št. 3 Call Me Rose – resničen nude odtenek
Št. 7 Flirt Me Coral – igriva provokacija v barvi breskve 

ME BUT SEXIER

 

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM
Štirje živopisni odtenki, ki vzbujajo strasti. Za žensko, ki uživa v tem, da je v središču pozornosti.
Št. 8 Catch Me Orange – okrasite ustnice z razburljivim jantarjem
Št. 9 Tempt Me Pink – segrejte ozračje z rožnato
Št. 10 Seduce Me Pink – prebudite sireno v sebi
Št. 11 Play Me Fuchsia – poljubite z rdeče-vijoličasto


ME BUT HOTTER

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Intenzivne, drzne barve, ki spodbujajo seksi spontanost in iskanje zabave. Ti štirje odtenki prebujajo pravi ogenj in povzročijo, da ste videti neverjetno zapeljivo.
Št. 4 Desire Me Pink – mamljivo sočna lubenica
Št. 5 Dare Me Plum – magnetna purpurna
Št. 6 Touch Me Red – čutna rdeča
Št. 12 Try Me Berry – šokantno vznemirljiva rožnata 

NOVA MUZA 

PRIVRŽENKA BLEŠČEČE NEGE

YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM


Mlada, kul, zanimiva – ležerna rokerica, ki vzbuja občudovanje. Staz Lindes, losangeleški model, kot nov zaščitni obraz hiše YSL Beauté uteleša drzen, uporniški in nonšalanten pristop k lepotnim ritualom.
Uporniška, neobremenjena in seksapilna zvezda nove promocijske kampanje za VOLUPTÉ TINT-IN-BALM kombinira prepoznaven rokerski videz z bleščečim se negovalnim poljubom na ustnicah kot glavnim adutom.

Pritajeni vulkan. Vi – še boljši.

Preberi še: Kolekcija ‘The Street and I’​

Povezane teme: make up , šminka, ustnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendi ličenja 2020: obdržali se bodo tudi letos

V nadaljevanju si poglej trende ličenja, ki smo jih vzljubili že v letu 2020 in bodo popularni tudi letos...