Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Prejšnja leta smo bili priča najrazličnejšim trendom ličenja oči, med katerimi ni manjkalo klasičnih, avantgardnih, tudi na novo obujenih stilov. Novo desetletje pa bodo zaznamovale precej razburljivejše in drznejše kreacije. Prišel je čas za velike spremembe in nobenega dvoma ni, da bodo v njih najbolj uživali lepotni navdušenci! Pripravi se na »eksplozijo« barv na vekah, kupi raznobarvna črtala in odštekana senčila za veke, saj te čaka veliko zabave, in to z minimalnim tveganjem! Idealno, kajne?

Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Belo črtalo

Če si naveličana črnih črtal, si sedaj končno lahko oddahneš, saj jih bodo to sezono nadomestile bele in krem linije. Kombiniraš jih lahko s senčili v živahnih ali nude odtenkih, preverjeno odlično pa gredo tudi z modrimi senčili in dolgimi črnimi trepalnicami.

Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Pastelna in neon avantura

Če belo črtalo zate še ni dovolj velik izziv, te bodo brez dvoma razveselila črtala v pastelnih in neonskih barvah, še posebej, če jih združiš s kontrastnimi senčili. Poskusi združiti roza in rdečo, modro in oranžno, ali izberi neki drugi »miks« s kontrastno osnovo. Pomlad ne prebuja samo narave, pač pa tudi naše čute. Čim v telesu začutiš evforijo, vedi, da je prišel čas za spremembo ličilne rutine, in zapluj v pastelno-neonsko avanturo.

Poudari notranje kotičke oči

Malo barve dela čudeže, vendar je pomembno, da se še prej osredotočiš na ustvarjanje svežega, bleščečega tena in nevtralnih vek. Šele potem pride na vrsto tisto najboljše! Barvo nanesi v notranje kotičke oči in razpri pogled, naj bo izzivalen ter opazen. Neonsko zelena, rumena, bela … - vse svetle barve so dovoljene!

Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Barvna maskara

Črno maskaro pošlji na daljši dopust in začni eksperimentirati z barvami na trepalnicah. Če nisi prepričana, ali bi prenesla živo rožnato, izberi temno modro ali zeleno. Na prvi pogled bodo trepalnice videti bolj nevtralno, vendar bodo privabljale ljudi in jih zmamile, da se ti še enkrat zazrejo v oči.

Watercolor look

Zagotovo eden od najlepših trendov – nežen, vesel, zasanjan … in kar je najboljše, ni se treba oklepati ene same barve! Izberi odtenek za notranje kotičke oči, za center in zunanji del vek. Celoten videz zaokroži s koralnim ali roza rdečilom, vendar se ne zaustavi na ličkih, pač pa lahkotno nadaljuj preko njih vse do senc, tako da se barva spoji s senčilom na vekah (rožnata, barva sivke …).

Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Lebdeča barvna linija

Kdo pravi, da se mora linija tvojega črtala »držati« korenin trepalnic? Tokrat reinkarniramo »floathing liner look« ali lebdečo linijo, za katero uporabimo belo ali barvno črtalo ter oster poševni čopič. Popoln učinek brez truda!

Neujemajoče veke

Če rada tvegaš, so »neujemajoče veke« prava stvar zate. Nekaj drugačnega, novega in drznega! Za popolni šik in avantgardo v barvnem krogu izberi nasprotni barvi, ki te privlačita (rumena in vijolična, oranžna in morda …), in eno nanesi na desno, drugo na levo veko. Za subtilnejši učinek izberi nekoliko bližja odtenka, na primer svetlo modro in lila.\

Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Vsi odtenki modre

Naj za konec razrešimo uganko … Barva, ki jo bomo to sezono na vekah najpogosteje srečevali, je modra v vseh odtenkih. Ne glede na to, ali so mat ali svetleča, bodo modra senčila zaznamovala prihajajočo pomlad, in edini sprejemljivi zadimljeni stil (»smokey eyes«) bo prav tisti, kreiran iz modrih senčil.

Preberi še: Trendi ličenja, ki prihajajo iz Pariza

Za ta videz priporočamo

 • Lancome Hypnôse Palette

  Takojšnje naročilo
 • Lancome Hypnôse Drama mascara

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Mystic Petals Eyeshadow Palette Midnight Orchid

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glitter Goals Liquid Eyeshadow Industrial

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow 37 Extraordinnaire

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Hot Singles 60 STFU

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Rich Berry

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , svečani make up , senčenje obraza , oči , šminka, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop, Maybelline New York , L'Oréal Paris, Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se