Zakaj je maskara Paradise izbrana 20 milijonkrat?

Zamisli si maskaro, tako močno in učinkovito, da je izbrana kar 20 milijonkrat*. Osupljiv volumen trepalnic je mogoč – seveda z L'Oréal Paris Paradise Extatic maskaro, tako priljubljeno, da se v svetu proda nova vsakih 5 sekund*.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Ekstremen volumen trepalnic

Prepričani smo, da se tudi ti zavedaš, kako pomemben je pogled in kako močno maskara vpliva na tvoj celoten videz. Pogled je tisto, kar ljudje na nas najprej opazijo, pri tem pa trepalnice igrajo izredno veliko vlogo. Včasih je dovolj le en sloj dobre maskare, da ti popolnoma odpre pogled, zato je nujno, da odkriješ pravo maskaro za tebe, s katero boš imela trepalnice spektakularnega volumna.

Zakaj je maskara Paradise izbrana 20 milijonkrat?

Učinek nadgradnje Paradise maskare

Pri tej maskari je posebej fantastičen njen učinek nadgradnje. Kaj to pravzaprav pomeni? Da volumen trepalnic lahko nadgrajuješ skozi vse dan, s preprostim in enostavnim dodajanjem slojev. Zahvaljujoč specialni formuli, obogateni z ricinusovim oljem, ne boš imela občutka teže, trepalnice pa bodo ostale zračno mehke, ne glede na število slojev na njih. Maskaro Paradise Extatic nanesi v nekaj plasteh in z vsakim novim slojem boš opazila, kako trepalnice postajajo opaznejše, njihov volumen pa vse večji.

Zakaj je maskara Paradise izbrana 20 milijonkrat?

Krtačka za intenzivno barvo

Paradise maskara nima silikonske krtačke, pač pa posebno, lahko kot pero, kar te bo povsem navdušilo. Drobne, fine dlačice krtačke z lahkoto zaobjamejo vsako trepalnico posebej in jo obarvajo v intenzivno črno barvo ter obdajo z izrednim volumnom. Krtačka je narejena posebej tako, da maskaro brez težav nanesemo tako na zgornje, kot na spodnje trepalnice. S krtačko, kakršna spremlja maskaro Paradise Extatic, enostavno ni napak.

Atraktivne poletne barve

Letos prihaja specialno presenečenje v obliki dveh novih Paradise Extatic obarvanih maskar v omejeni izdaji – modre in vijoličaste! Morda si že slišala, da so obarvane trepalnice letošnje poletje absolutni hit, zato je pravi trenutek, da se opogumiš in svoje trepalnice olepšaš z eno od teh barv. Če misliš, da so vijolične ali modre trepalnice preveč nenavadne in vpadljive za v službo, šolo ali fakulteto, so zato poletne zabave in dopusti kot naročena priložnost, da eksperimentiraš z barvami.

Zakaj je maskara Paradise izbrana 20 milijonkrat?

 Si že preizkusila to maskaro? Sporoči nam svoje vtise v komentarjih!

*IZBRANA 20 MILIJONKRAT, *VSAKIH 5 SEKUND SE V SVETU PRODA EN IZDELEK

*Nielsen količinska prodaja v 23 državah, marec 2017 – marec 2019

Preberi še: Kako doseči intenziven volumen in neponovljiv pogled

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Paradise Mascara Forbidden Berry

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Paradise Mascara Fleur Fantasy

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Paradise Primer Extatic

Povezane teme: make up , maskara, oči , trend , L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razkrivamo: zakaj je Skin Icing glavna tema na TikTok-u

Navadili smo se že, da je TikTok postal pravi vir najrazličnejših lepotnih trendov in trikov. Čeprav večina ljudi nerado prizna, najbrž ni nikogar, ki...