Zakaj je mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature hit letošnje pomladi?

Prelepa Eva Longoria je vse obiskovalce rdeče preproge na Cannes film festivalu zasenčila s to novo in neverjetno mat šminko za ustnice, ki ima drugačno teksturo in, ki ustnicam daje prijeten občutek. Za ta večer se je odločila nanesti ta glamurozni odtenek, ki res vzame sapo!

Zakaj je mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature hit letošnje pomladi?

Med številnimi trendi in novostmi te pomladi izstopa izdelek, ki je absolutni »must have« – tekoča šminka. Zadnjih nekaj let je ta lepotni pripomoček dosegel neverjetno popularnost, zato si je danes kar težko predstavljati kozmetično torbico brez njega. Naš definitivni favorit te kategorije je NOVA L’Oréal Paris Rouge Signature mat tekoča šminka za ustnice, in imamo razloge za to!

Zakaj je mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature hit letošnje pomladi

Ustvarja povsem lahkoten občutek na ustnicah

Klasične šminke z dolgotrajnim mat učinkom pogosto izzovejo neprijeten občutek suhih ustnic in zategovanja. Prav zato je tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature prava izbira letošnje pomladi, saj zagotavlja izredno lahek, žameten občutek ustnic. Njena tekstura je tako prijetna, da boš pozabila, da jo nosiš.

Zakaj je mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature hit letošnje pomladi

Zlahka se nanaša  

Klasična dolgo obstojna šminka zahteva resno organizacijo nanašanja. Najprej je obvezna uporaba balzama za ustnice, da se te ne bi izsušile, zatem pride na vrsto barvica za ustnice, s katero jih precizno uokvirimo, šele nato je čas za šminko, za katero največkrat potrebujemo poseben čopič. Kdo ima čas za vse to! Mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature je izredno lahka za nanašanje, s pomočjo čopiča, ki popolno sledi obliki ustnic. Navdušila te bosta pigment in intenzivnost barv, pa tudi njena obstojnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Izražaj svojo osebnost na ustnicah in pokaži svoj pravi »jaz«

Šminka za ustnice je bila od nekdaj simbol ženske svobode in moči, zato izberi takšno, s katero boš izražala svoj karakter in pravo sebe. L’Oréal Paris Rouge Signature mat tekoča šminka je dostopna v osmih prelepih odtenkih z imeni, ki te bodo navdahnili in ohrabrili v vsakem trenutku tvojega dne. Izberi nianso v skladu s svojim karakterjem! Predlagamo ti, da čez dan izbereš nekoliko mirnejše odtenke – nežni in nevtralni I Explore, I Empower in I Rule se bodo čudovito vklopili v tvoj dnevni videz. Za nekoliko drznejše priporočamo koralno I Achieve in fatalno rdečo I Don’t. Ko se spusti večer, ti bodo dozo samozavesti, ki jo potrebujemo prav vse po vrsti, dali fenomenalni odtenki I Represent, I Speak Up in I Rebel.

Zakaj je mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature hit letošnje pomladi?

Uživaj v dnevi, brez skrbi za popravljanje šminke

Ker je mat tekoča šminka L’Oréal Paris Rouge Signature izredno obstojna, se lahko sprostiš in uživaš v dnevu. Pozabi na madeže na zobeh, razmazovanje v kotičkih … L’Oréal Paris Rouge Signature je na tvoji strani skozi ves dan. Ker si zaslužiš in ker se ceniš!

Si že preizkusila katerega od osmih odtenkov tekoče šminke L’Oréal Paris Rouge Signature mat? Podeli svoje vtise v komentarjih!

Preberi še: Razkrivamo skrivnosti ličenja: Kako odkriti idealen odtenek tekočega pudra

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Rouge Signature 104 I Rebel

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 105 I Rule

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 106 I Speak Up

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 110 I Empower

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 112 I Achieve

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 113 I Don't

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 114 I Represent

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 116 I Explore

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: bleščilo za ustnice , ustnice, trend , moda, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati pravi pritrjevalec ličil

Fiksator za ličila je lahko prav tista rešitev, ki si jo v teh toplih dneh iskala, še posebej sedaj, ko nosimo maske za obraz in je najpomembnejše ...