Zakaj je šminka v svinčniku največji hit med ličili te jeseni

Toaletna torbica, prepolna šmink, sijajev, barvic, balzamov … Zavzemajo preveč mesta in pogosto porabimo veliko časa, da v torbici, natlačeni z ličili, najdemo tisto, kar potrebujemo. Vseeno pa se je težko odreči kateremu koli izdelku za ustnice, še posebej, če verjameš, da ima prav vsak svoj namen in skrbi za konkreten stil ličenja. Pa je to res? Vse, kar si vedno želela, sedaj lahko najdeš v šminki v svinčniku! Priporočamo ti, da preizkusiš Maybelline New York Superstay šminko za ustnice v svinčniku.

Odporna na napake

Šminka v obliki svinčnika z dolgotrajno ink tehnologijo drsi po ustnicah in na njih pušča bogat sloj mat barve, in to v šestih intenzivnih odtenkih. Nič več neurejenih linij, niti sledi barve po drugih delih obraza. Svinčnik je stokrat bolj preprost za nanašanje, preciznost je praktično zagotovljena, zato lahko mirno rečemo, da je ta izdelek odporen na napake!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Inovacija za čisto desetko

Poleg fine kremne teksture z negujočim delovanjem embalaža vsebuje prav poseben revolucionarni izum. Na dno svinčnika je namreč vgrajen šilček, s katerim je vrh šminke maksimalno naostren v vsakem trenutku, linije pa so čiste in neoporečne, za kar ni potreben trud.

Proizvajalec je s to gesto pokazal, da resnično razume potrebe sodobne ženske, njeno dinamiko in kronično pomanjkanje časa. Hitro se nanaša in zlahka popravlja – kadarkoli in kjerkoli! Nič več skrbi, kam te bo odnesel dan. Desetka za inovativnost!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Izkoristi poln potencial šminke v svinčniku

Ličenje vedno začni od centra zgornje ustnice, torej od kupidovega loka. Z vrhom svinčnika obriši linije, zatem pa s širšo stranjo šminke zapolni prazen prostor v notranjosti ustnic.

Oster vrh omogoča neverjetno preciznost pri nanašanju, dno tube pa skriva šilček. Čim se tekstura začne luščiti, jo bo šilček spet vrnil v prvotno stanje. V vsakem trenutku boš lahko izkoristila pol potencial izdelka in prihranila čas pred ogledalom.

Gladke, sočne in visoko pigmentirane ustnice

Udobna, visoko pigmentirana mat šminka v svinčniku, s katero dobiš vse, kar piše – na ustnicah ostaja do osem ur – drži! Nič ji ne moreta ne hrana ne pijača, ne ustvarja tistega neprijetnega občutka izsušenosti, ne otrdi in ne postane gumijasta niti po »popravljanju«. Formula zagotavlja takojšnji mat sijaj, gladkost in polno prekritost, precizni vrh in šilček pa poskrbita za absolutni nadzor pri nanašanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Ena priložnost – neskončno možnosti

Celo zaprisežene uporabnice tekočih šmink so spremenile mišljenje, ko so preizkusile šminke v svinčniku Maybelline New York SuperStay, in ena sama uporaba bo dovolj, da jih tudi ti uvrstiš v vsakodnevno rutino ličenja. Če si ljubiteljica sijajev za ustnice, te šminke lahko služijo kot odlična barvna podlaga, poleg tega pa bodo večkratno podaljšale obstojnost sijaja.

Šest ekstremno nosljivih odtenkov ustreza vsem tonom kože. Čokolada, borovnica, vroči kari … Za dan, za noč, za zabavo, službo, žur … S seboj imej vselej dve do tri najljubše odtenke, pa bodo vseeno zavzele minimalen prostor v torbici.

Si že preizkusila šminko za ustnice v svinčniku? Podeli z nami v komentarjih.

Preberi še: 4 odtenki šmink, ki bodo zaznamovali jesen

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 40 Laugh Louder

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 45 Hustle In Heels

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 60 Accept A Dare

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 30 Seek Adventure

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: šminka, ustnice, mat, trend , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bambi look: pogled, ki razoroži

Redko katero dekle naravno dolge in privzdignjene trepalnice, zato je izredno pomembno, da odkriješ maskaro, ki bo iz tvojih naravnih danosti naredila...