Zakaj je tudi to poletje mat tekoča šminka glavni trend med ličili

Na visokih temperaturah, ko nam pudri in težja ličila sploh ne padejo na pamet, celoten videz vseeno lahko spremenimo in olepšamo, in to s pomočjo pravega rdečila za ustnice. Zaradi svoje obstojnosti in fantastičnega spektra barv v ponudbi je mat tekoča šminka tudi letošnjo sezono absolutni poletni hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Tekoča šminka za ustnice

Tekoče rdečilo predstavlja kombinacijo klasične šminke in sijaja za ustnice. Zlahka se nanaša, je obstojna in bogata s pigmenti intenzivnih barv. En sam nanos tekoče šminke je dovolj, da barva s sijajem na ustnicah ostane obstojna skoraj cel dan.

Mat tekoča šminka kot izraz osebnosti

To poletje so tisti najpogumnejši in drzni tekočo šminko s svetlečim sijajem zamenjali s fantastičnimi in intenzivnimi tekočimi odtenki z mat zaključkom, ki so postali pravi simbol za izražanja osebnosti. Ne potrebujejo niti črtala za ustnice, saj en sam natančen nanos mat tekoče šminke ostane na svojem mestu in ne preide preko robov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Dolgo obstojna tekoča mat šminka je kreirana tako, da ne izsuši in se ne razmaže, ne glede na to, kdaj si jo nanesla in kako visoke poletne temperature poskušajo izzvati tvoj stil. V prodaji jih lahko najdemo v raznovrstnih barvah, od globokih burgundi tonov, močnih roza in rdečih odtenkov, pa vse do nevtralnih rožnatih in naravnih nude nians.

Izrazi svojo osebnost s pomočjo Maybelline New York Super Stay Matte Ink tekoče šminke

Širom sveta podjetja tekmujejo, katero bo ustvarilo boljšo tekočo šminko s čim bolj inovativno mat formulo, čim bogatejšimi pigmenti in razkošnejšo izbiro odtenkov, zato ni tako lahko odkriti prave. Končno pa je tvoje iskanje popolne mat tekoče šminke vendarle zaključeno!

 Ena od tistih šmink, s katerimi to poletje izražamo svojo osebnost, je Maybelline New York Super Stay Matte Ink z ultimativnim mat sijajem. Ne ustvarja občutka teže in lepljivosti na ustnicah, pač pa jim daje občutek prijetnosti in mehkobe.

 

Odlikuje se po visoki koncentraciji pigmentov, ki ji dajejo intenzivno barvo in obstojnost do 16 ur*. Maybelline New York Super Stay Matte Ink vsebuje precizen aplikator v obliki puščice, s katerim je nanašanje preprosto, njena kremasta formula pa se zlahka razmaže. Dostopna je v kar 15 različnih odtenkih, pravega zase pa lahko izbereš in naročiš kar preko spleta, z enim samim klikom na tisti izdelek pod besedilom, ki ti je najbolj prevzel pozornost.

S katerim odtenkom Maybeline New York Super Stay Matte Ink pa ti to poletje izražaš svojo osebnost? Sporoči nam v komentarjih!

*Samoocena, 114 žensk

Preberi še: Barva oči določa tvoje ličenje

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Heroine

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lover

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Romantic

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Voyager

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Dreamer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Believer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Loyalist

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Pioneer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Amazonian

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Ruler

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Amazonian

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Originator

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Founder

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Inspirer

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , svečani make up , rdečilo za ustnice , ustnice, mat, trend , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij popolno maskaro za tvoje trepalnice

Maskara je prav zares najboljša (kozmetična) prijateljica večine žensk. Tudi če se bolj poredko ličiš, imaš v toaletni torbici zagotovo vsaj eno maska...