Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Tekoči puder Teint Idole Ultra Wear predstavlja konec vaših naporov za doseganje popolnega tena, sploh ker gre za izdelek, ki je že več kot dvajset let obvezno prisoten v življenjih žensk. Obstojen in prijeten na obrazu v trenutku zagotavlja popolno prekrivnost, njegova formula pa se v iskanju najboljših načinov za izpolnitev vseh ženskih potreb nenehno razvija in premika meje popolnosti.

S formulo, v katero so vtkane bogate izkušnje s področja barv, celodnevne obstojnosti, neoporečnega  stapljanja s kožo in popolne prekrivne moči, Teint Idole Ultra Wear zagotavlja ten brez napak, in to prav po vaši meri.

Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Od kod izvira začetna ideja? Iz želje, omogočiti vsem ženskam, da odkrijejo svoj popoln odtenek, da bi postale zadovoljne uporabnice tekočega pudra Teint Idole Ultra Wear. Dostopen je v paleti 27 čudovitih odtenkov s hladnimi, nevtralnimi in toplimi podtoni, za super prekrivanje, obstojnost, lahkotno strukturo, za popolno žensko, kakšna ste.

TEINT IDOLE ULTRA WEAR NUDE

Trenutno zadnji izziv je predstavljalo spajanje priznanega učinka Teint Idole Ultra Wear z novo prosojno formulo, kar je doseženo z novim izdelkom: Teint Idole Ultra Wear Nude. Dosegljiv je v priročni embalaži, steklenički, ki jo je mogoče spraviti v vsako torbico, njegova lahkotna in prosojna tekstura pa zagotavlja zaključek z učinkom »druge kože« in maksimalno obstojnost. Teint Idole Ultra Wear Nude je osmišljen za ženske, ki imajo rade »neopazen make-up« videz in formulo z dolgotrajno obstojnostjo. Dostopen je v čudovito širokem razponu odtenkov, ki jih povezujeta prekrivna moč s prosojnim mat učinkom do 24 ur* in naraven videz.

Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

* Test uporabnikov na 105 ženskah

Zahvaljujoč tehnološkemu napredku in strokovnosti na področju nege obraza in kozmetike, je Lancôme umetnost kreiranja odtenkov po meri razvil do popolnosti, pri čemer se posebej posveča različnim tipom kože. Lancôme ponuja prosojni tekoči puder v 10 odtenkih za večino tonov kože. Sedaj lahko dosežete zaključek naravnega videza in pokažete »svoj pravi obraz« v vsej njegovi lepoti.

MAJHNE SKRIVNOSTI LANCÔMOVE REGIONALNE UMETNICE LIČENJA IVANE LISAK

Vsaka ženska zasluži le najboljše in se zaveda, da se dobrih stvari ne splača menjati. Zato se že več let ne ločim od tekočega pudra Teint Idole Ultra Wear in ga uporabljam na mojih klientih, ne glede na priložnost – za profesionalna snemanja ali vsakodnevno ličenje, eno stekleničko pa vselej hranim samo zase.

Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Da bi bila vaša polt neoporečna, morate najprej izbrati popoln odtenek. Med 27 prečudovitimi niansami Teint Idole Ultra Wear in 10 odtenki Teint Idole Ultra Wear Nude boste zagotovo odkrili tisto, ki se kar najlepše ujema z vašim tenom, brez vidnih prehodov.

Kako pravilno nanašamo tekoči puder? Tako, kot nam ustreza. Teint Idole Ultra Wear in Teint Idole Ultra Wear Nude sta tekoča pudra, ki ju zaradi njune lahkotne formule povsem preprosto nanesemo, pri čemer lahko uporabljamo katerokoli tehniko – čopič, gobico, celo prste. Vselej nam zagotavlja mat zaključek.

Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Katerega od teh dveh pudrov izbrati? Če imate radi vsakodnevno visoko prekrivnost, je vaš pravi zaveznik Teint Idole Ultra Wear. Za ženske, ki prekrivno moč prilagajajo posameznim tedenskim in dnevnim izzivom ter priložnostim, sta odlična izbira kar oba pudra – Teint Idole Ultra Wear Nude je namreč idealen za dni, ko si želite manjše prekrivnosti. Vremenske spremembe in toplejši letni čas usodno vplivajo na izbiro teksture tekočega pudra, zato se v poletnih mesecih prav vse lahko zaupamo pudru Teint Idole Ultra Wear Nude.

Lancôme izdelki, ki tekoči puder naredijo še obstojnejši in odpornejši na dnevne izzive: baza za tekoči puder Prep & Hydrate, ki jo nanesite pred tekočim pudrom preko celega obraza, in puder v prahu Long Time No Shine, ki ga po nanašanju perfektnega odtenka pudra Teint Idole Ultra Wear nanesite po vsej obrazni površini. Puder v prahu pričvrsti in matira ličila, zaradi svoje nežne teksture pa je odličen tudi za predel pod očmi. Za konec uporabite še pršilo za pričvrstitev ličil Fix It Forget It, ki vašemu obrazu zagotavlja krasen občutek prijetnosti in videz neoporečnega tena.

Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Ženskam, ki ob pudru uporabljajo tudi korektor, toplo priporočamo popoln izdelek Lancôme Camouflage Concealer. Nanesite ga po tekočem pudru in pred pudrom v prahu. Izdelek je najboljši med vsemi, kar sem jih srečala v svoji karieri, in sicer zaradi njegove prekrivne moči in izredno mazljive ter vlažilne teksture, ki se ne useda v linije okrog oči in ostane na svojem mestu. Dosegljiv je v 8 odtenkih, z njim pa lahko prekrijete nepravilnosti na obrazu, ali osvetlite področje pod očmi, pod obrvmi in nad ustnicami, da bi še bolj poudarili vašo lepoto.

Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Preberi še: Pomladi nasproti, z La vie est Belle

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme Fix It Forget It Setting Mist

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

  • Lancôme Prep Hydrate Illuminating Make-up Primer

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

  • Lancôme Teint Idole Ultra Camouflage Concealer

  • Lancôme Long Time No Shine

Povezane teme: tekoči puder , puder, trend , Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Senčila za veke od A do Ž

Ne pravijo zaman, da je znanje zlato, zato osvojite spodnje lekcije in postanite mojstrica senčenja...